USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Павільйони «Варшавки» заборонили відчужувати

22 Березня 2014 15:39
4 березня прокуратура області заявила про досудове розслідування фактів зловживань керівництвом Волинської обласної спілки споживчих товариств.До правоохоронців звернулися підприємці Завокзального ринку Луцька. Власне, звернулися ще рік тому. Але увесь час слідство затягували. З новою силою з’ясовувати обставини почали недавно – під керівництвом прокуратури Волині, інформує «Волинська газета».

20 березня прес-служба відомства повідомила: з метою недопущення можливого відчуження майна Завокзального ринку міста Луцька, його визнано речовим доказом. Згідно з інформацією прокуратури, підприємці , які здійснюють торгівельну діяльність на Завокзальному ринку Луцька, звернулися із заявою про те, що керівництво облспоживспілки протидіє їх законній господарській діяльності, примушуючи зменшувати площу торгових павільйонів та сплачувати в касу кошти у вигляді безповоротної фінансової допомоги, які нібито необхідні для накриття торгівельних рядів.

У провадженні допитано в якості свідків майже 50 підприємців. На підставі ухвал слідчого судді Луцького міськрайонного суду проведено ряд обшуків в приміщеннях Волинської обласної спілки споживчих товариств та у приватних підприємців. «Наразі задля з'ясування дійсних обсягів та вартості будівельних робіт з реконструкції павільйонів, які різняться в отриманих у ході слідства актах виконаних робіт, проводиться будівельно-технічна експертиза. Відтак, з огляду на те, що майно Завокзального ринку відноситься до такого, яке може

бути використане як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, його визнано речовим доказом та заборонено вчинення будь-яких дій, направлених на відчуження», – стверджують у прес-службі прокуратури Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus