USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Прокуратура хоче, щоб релігійні громади Ковеля платили за землю

22 Серпня 2008 15:37

На сесію Ковельської міськради прокуратура винесла протест на рішення ради, якмим депутати звільнили від плати за землю всі релігійні громади Ковеля, незалежно від їх конфесійної належності. Про це 22 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує «Ковельська правда», сесія Ковельської міськради розпочнеться 28 серпня о 10.00.
Нагадаємо, що Ковельська прокуратура зверулася до суду стосовно виділення земельної ділянки собору Святого Димитрія Солунського УПЦ КП. Натомість православні провели святкову хресну ходу до приміщення міжрайонної прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дядечко Показати IP 22 Серпня 2008 16:25
Правильно.
Конкретно Показати IP 22 Серпня 2008 20:15
Плата за землю є збором, який у розмірі 100% надходить до місцевого бюджету, а депутати мають право звільняти від цього збору. Будь-які витрати релігійної громади не напотреби духовності на моє переконання у нашій державі мають бути зменшені. Прокуратура, очевидно, не хоче займатись серйозними (бюджетонаповнюючими) справами то й займається чварами.
Той що сумнівається Показати IP 23 Серпня 2008 21:41
Треба розібратися з повноваженнями. Встановлення розміру плати за землю це одне. Звільнення від такої плати - друге. І сумніви мене беруть чи мають депутати повноваження звільняти від сплати за землю, котра має бути не нижчою за земельний податок (Принаймі колись так було)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus