USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Прокуратура потрусить волинську податкову через «липове» ПДВ

27 Жовтня 2008 14:32
Службовці підрозділу Державної податкової інспекції ДПА в області склали фіктивні довідки про підтвердження бюджетного відшкодування ПДВ приватному підприємству за 2006 рік, унаслідок чого останні незаконно отримали з державного бюджету відшкодування ПДВ на суму понад 793 тисячі гривень. Про це 27 жовтня інформують «Волинські Новини».
На Волині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службових осіб підрозділу Державної податкової інспекції ДПА в області, які, у порушення вимог Законів України «Про податок на додану вартість» та «Про погашення зобов’язань платників податків перед бюджетними та державними цільовими фондами», склали фіктивні довідки про підтвердження бюджетного відшкодування ПДВ приватному підприємству за 2006 рік. Як наслідок, останні незаконно отримали з державного бюджету відшкодування ПДВ на суму понад 793 тисяч гривень.
Прокуратурою Волині, за повідомленням офіційного сайту МВС України,  порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених частиною 3 статті 364 та частиною 2 статті 366 КК України (зловживання владою або службовим становищем й службове підроблення).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus