USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прокуратура просить Кіндера покарати підлеглих

7 Березня 2012 14:18
Працівники відділу по управлінню майном комунальної власності мерії Ковеля, вчинивши неправомірні дії, нанесли казні міста збитків обсягом понад 220 тисяч гривень. Однак міський голова Олег Кіндер сумнівається в точності висновків правоохоронців.

Про це йшлося 7 березня під час засідання ковельського міськвиконкому.

Перший заступник мера Анатолій Трофимук розповів, що міськрайонна прокуратура виявила порушення у роботі працівників відділу по управлінню майном комунальної власності. «Слідчий пише, що начальник відділу Ірина Савелькіна і головний спеціаліст Тетяна Дудик вчинили дії, які виходили за межі даних їм прав. На думку слідчого, без відповідного рішення вони надавали пільги по сплаті оренди комунального майна», - повідомив Трофимук.

Також він розказав, що йдеться про нанесення міській казні збитків обсягом майже 220 тисяч гривень. «Наразі порушена кримінальна справа. Обвинувачені визнали свою вину і слідчий вимагає притягнути їх до дисциплінарної відповідальності», - зауважив посадовець.

Такі висновки правоохоронців дещо здивували Кіндера. Мовляв, судове засідання по справі не проведене, а прокуратура вже вимагає покарання. «А якщо суд винесе виправдальний вирок, то вийде, що ми їх дарма покарали?» - запитав мер.

Водночас він розповів, що мерія проводить службове розслідування. «Воно матиме певне логічне завершення. Звичайно, дрібні недопрацювання у їх роботі є», - додав градоначальник.

Насамкінець він висловив сумніви щодо наявності в слідства достатньої доказової бази у цій справі. Кіндер стверджує, що слідчі надали йому лише виписку з міського відділення Державного казначейства.

Нагадаємо, чиновники Ковельської міськради на Волині організували незаконні «податкові канікули» для семи підприємців, які торгують в універмазі. Через це міський бюджет зазнав збитків обсягом понад 200 тисяч гривень. У підсумку, на «ініціативних» держслужбовців завели кримінальну справу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
студент Показати IP 7 Березня 2012 14:27
Олексо! Покарати кіндера, гея-націоналіста!
петро вернидуб Показати IP 7 Березня 2012 23:40
мабуть пацани давали кіндеру відкат мабуть пацани давали кіндеру відкат.тому він їх і прикриває
монах Показати IP 8 Березня 2012 12:56
Покарай, рука Господа, я имею ввиду кулаком...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus