USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

За блогера з Волині прокуратура просить 6,5 млн застави

30 Листопада 2018 13:24
В суді слухається справа щодо обрання міри запобіжного заходу популярному українському блогеру з Волині Олександру Барабошку, відомому як Крус.

За версією слідства, він причетний до незаконного збору інформації та участі в постановці секс-скандалу за участі заступника начальника Департаменту захисту економіки Олександра Варченка, який є чоловіком заступниці голови Державного бюро розслідувань Ольги Варченко.

Нагадаємо, у четвер, 28 листопада, стало відомо, що силовики затримали політтехнолога Володимира Петрова, підозрюваного в організації гучного секс-скандалу за участю заступника начальника Департаменту захисту економіки Нацполіціі і студентки Наталії Бурейко. Студентка зізналась, що їй пообіцяли 1500 гривень за участь в цій провокації.

Також затримали і уродженця Волині Олександра Барабошка, в його оселі відбувся обшук. Зі слів Барабошка, його затримали в кафе:

«Я сидів за ноутбуком і працював, мене вивели під руки нічого не пояснюючи, забрали ноутбук, затягнули в машину і поклали на підлогу».

30 листопада розпочалось судове засідання щодо обрання міри запобіжного заходу Барабошку. Він вважає, що його затримання пов’язане з його діяльністю.

«Думаю, це досить показова справа, якою намагаються залякати всіх, хто займається суспільно-політичною діяльністю і на одному прикладі показати, що зайвого проти працівників правоохоронних органів і політичних структур блогерам краще нічого не говорити», — заявив він.

За Барабошка прокуратура просить 6,5 млн застави. Засідання відбувається в закритому режимі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 30 Листопада 2018 15:38
залякати - основна тактика наших слідчих, навіть після "потужних рехворм", бо професіоналізму на базарі не купиш
102 Показати IP 30 Листопада 2018 16:07
все правильно зробили. Розвелося тих "блогерів"
лучанин Показати IP 30 Листопада 2018 17:33
ну чого..бідний блохер відробляв замовлення.. знайшов хвойду.. зробив підставу.. пацан к успєху йшов..ну не підфортило.. викрили.. з ким не буває..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus