USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З автозаводом «якось недоречно» вийшло, - прокуратура

31 Травня 2012 12:34
Прокуратура Волинської області визнала перевірку ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» недоречною.
Про це повідомляє Обозреватель із посиланням на прес-секретаря корпорації Сергія Красулю.
За словами Красулі, корпорація отримала листа від прокуратури Волинської області стосовно перевірки, яку почала 30 травня прокуратура Луцька.
«Визнали дії підлеглих і сам факт перевірки недоречним», - зазначив прес-секретар.
За його словами, «Богдан» висловив вдячність прокуратурі Волині за оперативну реакцію на звернення корпорації і сподівається, що держава в подальшому не буде створювати штучних перешкод для її діяльності.
Сергій Красуля підкреслив, що автопромисловість потребує державної підтримки, а додаткові штучно створені проблеми з боку влади можуть бути критичними для галузі загалом і для окремих виробників.
Нагадаємо, прес-служба корпорації «Богдан» заявила, що прокуратура Волині 30 травня розпочала перевірку ДП «Автоскладальний завод №1» компанії «Богдан Моторс». «Корпорація «Богдан» висловлює занепокоєння свавіллям прокуратури Волинської області, яка сьогодні розпочала безпідставну та незрозумілу перевірку ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс», - йдеться у заяві.

Натомість прокуратура Волинської області повідомила, що жодних перевірок ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» не проводить.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вахбанг Кукишвили Показати IP 31 Травня 2012 12:51
Чут-чут серьёзный предприятие не рассекретиль. Левые цеха в шоке биль!
Дядя Фёдор Показати IP 31 Травня 2012 15:30
Да, там есть что скрывать!
Александр Показати IP 31 Травня 2012 17:22
Например?
Міля Показати IP 1 Червня 2012 05:40
Да тепер прокурата не знаю що не провірає. Хіба що не бере аналізи калу каждого волинянина. І за все бере бобло. Ото бєззаконніки. А я прочитала, що Янукович дал команду " нє провєрать" бізнес.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus