USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Прокурор розбушувався – є справа на ще одного депутата

27 Квітня 2012 16:59
Проти ще одного волинського депутата порушили кримінальну справу. Одразу після представника фракції ПР в облраді Олега Чикиди справу завели ще на депутата Маневицької селищної ради.

Про це повідомила прес-служба облпрокуратури.
Прокурор Волинської області Андрій Парака 25 квітня порушив кримінальну справу щодо депутата Маневицької селищної ради за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 30 грудня 2011 року на автодорозі сполученням «Луцьк-Ківерці-Маневичі-Любешів-Дольськ» неподалік села Оконськ Маневицького району. Водій автомобіля марки «ВАЗ-2107», а саме цим транспортним засобом керував обранець селищної громади, рухаючись зі сторони міста Луцька в напрямку селища Маневичі, порушивши вимоги Правил дорожнього руху України, перевищив безпечну швидкість в умовах недостатньої видимості дороги.

Сталось це в момент виникнення небезпеки для руху, в попутньому з автомобілем напрямку рухався гужовий віз,яким керував місцевий житель. На жаль, власник легкового авто не зменшив швидкість і не зупинив свій транспортний засіб, тому й здійснив зіткнення з підводою.

В результаті наїзду власник воза отримав важкі тілесні ушкодження і загинув.

Як засвідчила автотехнічна експертиза, в цій складній дорожній ситуації депутат селищної ради міг уникнути смертельного зіткнення з гужовою підводою. Якби авто рухалось з безпечною швидкістю, водій, застосувавши негайне гальмування, міг би запобігти трагедії на дорозі і зберегти життя такому ж, як і він, учаснику дорожнього руху.

Досудове слідство за цією кримінальною справою провадить слідче управління УМВС України у Волинській області.

Нагадаємо, днями прокурор Волині Андрій Парака порушив карну справу проти депутата Волинської облради Олега Чикиди, який нібито присвоїв 6 мільйонів бюджетних гривень.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus