USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прокурор Волині має версію, чому працівник прокуратури збив жінку насмерть

3 Липня 2009 17:00
Прокурор Волинської області Андрій Гіль розповів власне бачення дорожно-транспортної пригоди у Луцьку, яка закінчилась зі смертельним наслідком, – повідомляє 3 липня репортер «Волинських Новин».
 
ДТП трапилася у вечірню пору доби на перехресті вулиць Шевченка та Ковельської.
 
«Наш працівник був за кермом автомобіля ВАЗ 2121 «Нива». Двоє людей, в тому числі і ця жінка, переходили дорогу у невстановленому місці. Вона була у нетверезому стані... З протилежної сторони виїхав автобус. Невідомо, при яких обставинах – чи оступилася жінка, чи її підштовхнули – вона вдарилася у дзеркало проїжджаючого автомобіля ВАЗ і отримала травму від удару об асфальт.. черепно-мозкову травму і в лікарні померла. Зараз ще проводиться перевірка, дослідження відповідні, тому рішення не прийняте», – стверджує Андрій Гіль.
 
Пан Гіль наголосив, що водій із місця пригоди не поїхав та викликав швидку.
 
Довідково:
 
У ніч із 16-го на 17-те червня на вулиці Ковельській Луцька «ВАЗ-21214», за кермом якого перебував 57-річний Петро А., збив двох пішоходів. Як наслідок, обох потерпілих було шпиталізовано, але, на жаль, врятувати життя 55-річній Наталії С. лікарям не вдалося. Окрім того, інший потерпілий – 51-річний Юрій С. – зазнав тілесних ушкоджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Липня 2009 19:19
Пипец.Потом зеркало отлетело и рикошетом ударило Юрия С.[вирізано - цензура] когорта ментовско-прокурорская.С их коментов может получиться что и Гонгадзе упал на бордюр и голову себе отшиб,а она потом куда-то укатилась.
Анонім Показати IP 3 Липня 2009 19:36
оце рекція захисника ЗАКОНУ? вбив двух людей і нічого? навіть не навмисне вбивство - це не злочин?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus