USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Прокурора області просять «утихомирити» депутата-забіяку

11 Червня 2014 12:57
До головного прокурора області звернувся заступник голови волинської облради Ігор Гузь. Йшлося про покарання для скандального депутата Володимир-Волинської міськради Руслана Мороза, який неодноразово ініціював бійки та проявляв агресію до оточуючих.

Про це стало відомо під час засідання 26-ї позачергової сесії Волиньради сьогодні, 11 червня.

Нагадаємо, депутат Мороз здобув неабияку «популярність» через побиття своїх колег – волинських депутатів Юрія Стемковського та Сергія Коби.

Також Ігор Гузь скористався можливістю пригадати любителю махати кулаками й активістку Ольгу Нечитайло, на яку свого часу той подав до суду. Тоді вона зауважила, що у розважальному закладі «Метелик», що належить депутату Морозу, продають неповнолітнім алкоголь та розвивають підпільний гральний бізнес. За це «агресивний» обранець громади зажадав стягнути з дівчини 55 тисяч гривень.

«Людина протягом тривалого часу б’є інших людей. Я просив начальника УМВС на ВолиніПетра Шпигу взяти ситуацію під контроль», - наголосив посадовець.

Народні обранці захищати свого колегу-забіяку не стали й підтримали таке звернення у 43 голоси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 11 Червня 2014 13:03
ще б хто ту птаху гуся заспокоїв
Церковна миша Показати IP 11 Червня 2014 19:54
Ну чиє б уже квакало, пане Гузь. За рівнем експресії, артистизму та скандальності Морозу до Вас як з Києва до Одеси пішки бігти. Пан Гузь усвідомте нарешті, що на посаді, яку Ви з якихось причин займаєте (певно Ви самий достойний кандидат серед усіх хто там є?) потрібно було б уже і почати працювати, а не лише знову ж розкидатись словами.
Церковна миша Показати IP 11 Червня 2014 20:03
До речі, чому б нам не перейняти практику загальнодержавного рівня та не зробити піт-стоп на 100 днів діяльності нової влади і не номінальний, а з відкритим мікрофоном і щоб спина у доповідача мокрою була від напруги. Організувати реальний контроль за владою, а не брати участь у політичному житті країни раз у п"ять років, поставивши хрестик проти чергового прізвища у бюлетені. (майже цитую одного з коментаторів ВН, проте вислів дуже сподобався).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus