USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Прометей» не пробачає помилок», – головний тренер «Старого Луцька»

22 Квітня 2019 13:40
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій відзначив, що не дивлячись на високий рівень баскетбольного клубу «Прометей» з Кам’янського, його команда виходила на ігри з думками про перемогу, однак такий суперник не пробачає помилок.

Про це йшлося на післяматчевій прес-конференції після ігор з «Прометеєм».

Гравець СК «Прометей» Сергій Алфьоров, який свого часу виступав за «Волиньбаскет», відзначив, що йому завжди приємно повертатися до Луцька.

«На жаль, ми не мали багато часу, щоб погуляти містом. Щодо самих матчів, то в першій грі ми дуже погано стартували, але потім тренерам вдалося підібрати більш оптимальний склад і довести гру до перемоги. Друга гра також була непростою, але ми були більш сконцентрованими та сфокусованими на наших завданнях, які перед нами ставлять керівництво та тренери. Можу сказати, що ваша команда виглядала достойно, хлопці б’ються до останнього, але сьогодні нам більше щастило і ми закономірно перемогли. Вам не потрібно засмучуватися, адже у вашої команди ще все попереду», - наголосив Сергій Алфьоров.
Натомість головний тренер СК «Прометей» Дмитро Марков зауважив, що було зіграно дві хороші гри, які вийшли абсолютно різними: «Перша гра для нас була несподіванкою, адже суперники були дуже добре налаштовані. Нам довелося перелаштовуватися, змінювати свою гру. Але найголовніше, що ми налаштувалися на гру в захисті. Ми знали, що команда з Луцька бойова, хлопці борються до кінця. Звичайно, в деяких моментах лучани нас перегравали. Якщо в цілому, то емоції хороші, хоча не можу сказати, що є радість, адже є багато питань по грі, які треба вирішувати».
Гравець «Старого Луцька» Дмитро Кунчик подякував вболівальникам за підтримку, які підтримували команду навіть при програшному рахунку.

«Команда з Кам’янська на голову вища за нас і фізично, і тактично, і індивідуально. Нашим ключем до перемоги був захист. У першій грі в першій половині ми добре захищалися, показали, що ми можемо це робити. Але потім фізично стало важче, і команда з Кам’янського знайшла свою гру. Тому бажаємо їм успіху в фіналі чотирьох, а ми будемо старатися досягнути їхнього рівня», - прокоментував Дмитро Кунчик.
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій привітав «Прометей» з перемогами.

«Я ще до гри казав, що ця команда не пробачає помилок. Цифри говорять про те, що у першій грі нам забили 23 очки після наших втрат і у другій грі – 25. Команда просто конвертувала наші втрати в очки. Це було нашою проблемою. Ми зійшлися з якісною командою, в якої в кожній лінії є дуже хороші гравці. Не можна виходити грати навіть проти такого суперника і не розраховувати на перемогу. Фрагментарно я задоволений грою наших хлопців. Такі ігри дуже важливі для нас, особливо для наших молодих гравців», - відзначив Володимир Журжій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus