USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Проплачений мітинг проти Зеленського: волинський журналіст поспілкувався з учасниками. Відео

28 Лютого 2019 13:49
Волинський журналіст Андрій Кравченко став свідком проплаченого мітингу проти кандидата в президенти Володимира Зеленського. Люди, які прийшли під будівлю телеканалу 1+1, не могли сказати, що вони тут роблять і проти кого виступають.

Інцидент трапився у Києві, вранці 28 лютого. Зі слів Кравченка, акцію організували настільки недолуго, що це було помітно вже з перших хвилин.

«Це називається «на війні усі методи добрі». Проплачений мітинг, недоакція. По-перше, люди прийшли на мітинг проти Зеленського , а ****** (презервативом, - ВН) називають Петра Порошенка. Ще декілька екземплярів прийшли за Тимошенко! Ніхто не знає, що написано на плакатах!
І, найголовніше, не на камеру. Одна жінка на вушко шепнула, що 300-400 грн обіцяють. І додала, «але ми один одного не знаємо». Висновок: лише українці, вдруге наступаючи на граблі, кажуть, «добре, що не вкрали», - зазначив журналіст в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

На відео, яке надав Андрій Кравченко, видно, що люди, яких зігнали пікетувати телеканал «1+1» кажуть, що насправді він їм подобається. Більшість з присутніх критикують президента Петра Порошенка та зазначають, що країні потрібні нові обличчя.

Зазначимо, що це вже другий проплачений мітинг проти кандидата Зеленського за останні 2 дні. 27 лютого аналогічне дійсно, організоване головою «молодіжки» БПП «Солідарність» Дінарою Габібулаєвою зафіксував у Києві лучанин Іван Лазорко. Після акції, яка відбулась біля ресторану Catch, її учасникам роздавали гроші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
КОЛЯ Показати IP 28 Лютого 2019 17:42
А,яка позиція модератора

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus