USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Голова «молодіжки» БПП організувала проплачений мітинг проти Зеленського, – лучанин

27 Лютого 2019 18:22
Лучанин Іван Лазорко став свідком проплаченого мітингу проти кандидата в президенти Володимира Зеленського. Роздавала гроші учасникам акції по її закінченню голова ГО «ВГО «Солідарна молодь» Дінара Габібулаєва.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Інцидент трапився близько 13:00 біля ресторану Catch в місті Київ, де Лазорко помітив невелику групу студентів з плакатами проти Зеленського.

«Мітинг мав всі ознаки «проплаченого»! Камер та журналістів було більше, ніж мітингувальників. До того ж, думаю не випадково, приїхали саме канали, які належать Порошенкові і Медведчуку. Пікет пройшов швидко і через хвилин 20 всі організовано вимкнули камери і почали розходитись», – розповідає Лазорко.

Згодом він вирішив простежити за учасниками мітингу і йшов слідом, коли в якийсь момент побачив, як дівчина, яка командувала до цього парадом і кричала в рупор образливі фрази, витягла з сумки пачку гривень та почала «в глуху» роздавати студентам.

«Я все фотографував і чітко зафіксував факт передачі грошей, але коли мене помітили, запанікували і пішли розраховуватись до автомобіля! Найцікавіше, що ця організаторка виявилась головою «молодіжки» Солідарності Дінара Габібулаєва!», – зазначив Лазорко.

З його слів, прикро, що молодіжне крило БПП недалеке від їхнього патрона і звички також подібні.

«Навіщо в молоде покоління закладати ці якості, я не знаю! Але ми чітко розуміємо, що окрім виборців Порошенко ще й скуповує молодь з місцевих університетів.

Запам’ятайте ці лиця, а особливо організаторку! Краще би можновладці дали студентам нормальні стипендії та можливість навчатись, а не вплутували їх в свої брудні ігри! Ось посилання на її сторінку», – пише Іван Лазорко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 27 Лютого 2019 19:53
Ось з цього будуть чудові пенціонери,які будуть продаватись за гречку.Ось вони,люди,які продають своє майбутнє.
Однозначно! Показати IP 27 Лютого 2019 20:10
Господар відмаже ,ще й премію забашляє...Бо правду кажуть -там де гроші -совість в кут.Ганьба!
Анонім Показати IP 14 Травня 2019 16:50
Перевіряйте, що читаєте, шановні. Дінара віддавала йому особисті речі, а гроші лежали на поверхні. Врешті решт є спростування і пояснення на її фб сторінці, ознайомтеся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus