USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Був п’яним та їхав з відчиненими дверима: на Волині у водія Renault не вийшло відкупитися від поліції за $100

28 Січня 2024 06:16
На Волині за спробу дати неправомірну вигоду поліцейським судили керманича Renault: чоловік був п’яним та їхав з відчиненими дверима.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

Як ідеться в матеріалах справи, ввечері 12 грудня минулого року в селі Новостав на вулиці Центральній поліцейські зупинили Renault Kangoo, який рухався з відчиненими правими дверима.

Під час спілкування з водієм Олександром М. у нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Тому поліцейські запропонували пройти огляд. Натомість волинянин запропонував їм 500 гривень, аби залагодити питання на місці. Правоохоронці відмовилися та попередили водія про кримінальну відповідальність.

Читати ще: В Устилузі п’яний водій тягача, який стояв в черзі, намагався відкупитися від поліції за $100

Вже після проходження огляду, який показав позитивний результат (1,80 проміле), Олександр М. знову запропонував поліцейським хабар, але цього разу збільшив суму до ста доларів.

Зрештою у волинянина не лише не вийшло відмазатися від адміністративного правопорушення, він ще й отримав кримінал за надання неправомірної вигоди, що кваліфікується за ч. 1 ст. 369 КК України.

Олександр М. визнав свою вину під час розгляду справи. Суд оштрафував його на 17 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus