USD 39.56 39.84
  • USD 39.56 39.84
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

У лікарні на Волині п’яний водій хотів відкупитися від поліції за 1800 грн

14 Серпня 2023 22:27
На Волині у п’яного водія не вийшло «відмазатися» за п’яне водіння. Чоловіка повезли до лікарні на освідування, де він пропонував поліцейським хабар. Натомість змушений буде заплатити майже 19 тисяч гривень штрафу.

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду.

29 серпня минулого року поліцейські отримали повідомлення про ймовірне керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння. В смт Цумань на вулиці Шкільній правоохоронці виявили водія Nissan Note Миколу Л. Після спілкування з керманичем вони прийняли рішення скласти на нього протокол про вчинення адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

З метою підтвердження перебування Миколи Л. у стані алкогольного сп'яніння поліцейські відвезли його на освідування у КП «Ківерцівська центральна районна лікарня».

Вже на території лікарні під час складання адміністративних матеріалів Микола Л. надав правоохоронцям 1800 гривень хабара, аби його не притягали до відповідальності.

Суд оштрафував водія, який визнав свою вину, на 18 тисяч 700 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus