USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Попався через непристебнутий ремінь: на Волині п’яний водій заплатить 19 тис. штрафу

29 Серпня 2021 23:00
На Волині водій, якого спіймали п’яним за кермом, заплатить майже 19 тисяч гривень штрафу. Він намагався відкупитися від поліції за п’ять тисяч гривень.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, о 9 годині ранку 21 червня поблизу заправки WOG у селі Брище поліцейські зупинили автомобіль Fiat Doblo, оскільки водій не був пристебнутим. Правоохоронці встановили, що керманич має явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Аби водія не притягували до адміністративної відповідальності, він запропонував поліцейським спочатку дві тисячі гривень, а згодом – п’ять тисяч.

Під час досудового розслідування водій-хабарник уклав з прокурором угоду про визнання винуватості, яку суд затвердив. Тож водій заплатить 18 тисяч 700 гривень штрафу.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петя Показати IP 30 Серпня 2021 09:48
Непристёгнутый ремень в бинокль разглядели чтоли?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus