USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

На Волині сьогодні відключатимуть електроенергію

25 Жовтня 2022 12:34
25 жовтня на території Волинської області згідно із розпорядженням диспетчера НЕК «Укренерго» застосовуються графіки аварійних відключень для населення.

Про це повідомили у ПрАТ «Волиньобленерго».

Порядок застосування черг, місце відключення та його тривалість визначається за розпорядженням та у повній координації з диспетчером Західного регіону.

Інформація про причини застосування зазначеного заходу, його початок, закінчення та інші відомості, що можуть створити уявлення про потенціал енергетичних об‘єктів, є інформацією із обмеженим доступом у період воєнного стану.

Читати ще: Сьогодні на Волині обмежено використання електроенергії для промислових споживачів

«Такі відключення почергово вводяться у всіх районах області. Просимо волинян із розумінням поставитись до ситуації, що склалась.

Також закликаємо малий, середній бізнес та побутових споживачів з 07:00 до 23:00 мінімалізувати використання енерговитратних приладів: обігрівачів, бойлерів, електроплит, пральних машин, духовок, кондиціонерів, мікрохвильовок», – йдеться у дописі.

Як зазначили в НЕК «Укренерго», компанія вимушено застосувала графіки обмеження для промислових та інших категорій споживачів у всіх регіонах України.

Примусові обмеження споживачів електроенергії – повністю контрольований захід, який дозволяє знизити навантаження на електромережі та дає можливість збалансувати роботу енергосистеми.

Свідоме зниження споживання електроенергії, особливо в години ранкового та вечірнього піку споживання (6:00-11:00 та 17:00-23:00), зменшує ризик перевантаження в мережах та застосування обмежень споживачів.

Нагадаємо, вранці 22 жовтня у Луцьку пролунали три вибухи. Ракети влучили в об’єкт критичної інфраструктури. Пошкоджень зазнали 12 будинків. До гасіння пожежі, залучили 25 пожежників із двох пожежно-рятувальних частин Луцька. Вогонь гасили впродовж семи годин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Петро Показати IP 25 Жовтня 2022 13:24
Тепер ще темнішатих буде на годину раніше, в цілях "економії" еоектрленегії
Голова Показати IP 25 Жовтня 2022 13:32
Невже так важко написати де, в яких районах, з якої години.
Булава до Голова Показати IP 25 Жовтня 2022 14:12
Вони самі ще не знають
голова 2 вуха до Голова Показати IP 25 Жовтня 2022 16:41
Нписано на сайті обленерго, під час війни - така інформація не розголошується публічно, а тільки - керівникам міст/установ і т.п.
Олег до голова 2 вуха Показати IP 25 Жовтня 2022 18:07
В чому суть...?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus