USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мітинг за незалежні вибори у Москві: затримали понад 300 осіб

27 Липня 2019 16:09
У Москві, де відбувається масова акція з вимогою допустити незалежних кандидатів до виборів у Москміськдуму, затримали 317 мітингувальників.

Про це інформує TheБабель з посиланням на «ОВД-інфо».

Зокрема, про своє затримання повідомив муніципальний депутат округу Філевський парк Вадим Коровін та ще кілька активістів.

Також було затримано більше 60 пенсіонерок.



До мерії Москви, де відбувається акція, стягнули додаткові сили росгвардійців. Вони перекрили центр міста.



Мітингувальники скандували їм: «Мусора — ганьба Росії».




За даними «МБХ Медіа», біля Пушкінської площі росгвардійці били людей кийками, масово затримували і кидали в автозаки.

У кількох місцях на Тверській площі люди прорвали поліцейську огорожу. Там кілька активістів вийшли на одиночні пікети, щоб висловити підтримку учасникам масової акції.

Нагадаємо, в ніч на 27 липня московська поліція провела обшук у квартирі російського опозиціонера незалежного кандидата у депутати Мосміськдуми Іллі Яшина та затримала його. Також обшуки провели у речниці опозиціонера Олексія Навального Кіри Ярмиш та ведучого YouТube-каналу «Навальний Live» Руслана Шаведдінова. Їх також затримали.

26 липня поліція Москви заявила, що запланована на 27 липня акція під мерією Москви не узгоджена, і закликала людей не брати в ній участі. Правоохоронці також повідомили, що всі, хто закликав прийти на цю акцію на Тверську, отримали письмові застереження про неприпустимість таких дій. «Попри попередження, в мережі Інтернет та на інших ресурсах тривають заклики до участі в зазначеній акції», — заявили в поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 27 Липня 2019 16:37
Та хоч 10000. Нам з того шо?
! до Анатоль_ Показати IP 28 Липня 2019 14:53
Не нам, а тобі особисто. Бо ти як улітка чи купа лайна, яка або в шоці, або їх всерівно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus