USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мітинги в Москві: затримали журналістів та кандидатку в депутати

3 Серпня 2019 18:09
Під час чергової акції в Москві з вимогою реєстрації незалежних кандидатів на виборах до Мосміськдуми затримані сотні осіб.

Як пише Українська правда з посиланням на «Медузу», цього разу акція проходить у форматі прогулянки по Бульварному кільцю від Пречистенських до Покровських воріт.

Телеканал «Дождь» повідомляє, що силовики затримали незареєстрованого кандидата до Мосміськдуми Любов Соболь. Її затримали відразу після того, як вона вийшла зі штабу збору підписів на підтримку кандидатів. Це сталося за кілька хвилин до офіційного старту акції - прогулянки по Бульварному кільцю.
Арештували кореспондента "Дождя" Володимира Роменського. Він повідомив в ефірі, що його затримали, коли він передав мікрофон своїй колезі Ганні Немзер. Силовики обшукали рюкзак Роменського. Дістали його акредитацію і редакційне завдання. Незабаром кореспондента випустили з автозаку, пише Gazeta.ua.

Затримали кореспондентку "Ведомостей" Олену Ваніну. Вона розповіла, що в автозаку разом з нею є неповнолітні і чоловік, який говорить, що у нього може бути зламана рука.
Видання "Сноб" повідомило про затримання свого кореспондента Микити Павлюка-Павлюченка. Про короткочасне затримання розповіла кореспондент "Медіазони" Анастасія Ясеницька.

Також був затриманий голландський журналіст Йост Босман.

За інформацією Медузи, за станом на 18 голину на неузгодженій акції в Москві затримали майже 600 осіб.
27 липня в Москві відбувся масовий мітинг проти недопуску незалежних кандидатів на вибори в Мосміськдуму. Поліція застосувала проти мітингарів кийки. Більше 1 тисячі осіб були затримані.

Акції з вимогою допустити незалежних кандидатів до виборів проходять у Москві з 14 липня.

Перед цим окружні виборчі комісії відмовили в реєстрації на виборах до Мосміськдуми Іллі Яшину, Любові Соболь, Івану Жданову, Дмитру Гудкову, Юлії Галяміній та іншим незалежним кандидатам з команди Олексія Навального, Дмитра Гудкова і від «Яблука».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus