USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Мітинги в Москві: Олег Сенцов підтримав протестувальників

11 Серпня 2019 10:55
Український режисер Олег Сенцов, якого незаконно утримують в російській в’язниці, підтримав акції протесту в Москві «за вільні вибори».

Про це 11 серпня повідомляє Укрінформ.

Політв’язень у своєму листі російської правозахисниці Тетяні Щур висловився на підтримку акцій протесту в РФ, розповів про брак інформації, а також про те, як хвилюється за своїх близьких.

«Він пише в підтримку московських протестувальників . Ще – дякує тим, хто його підтримує. Також Олег турбується про те, щоб не забували про інші політв’язнів», – розповіла правозахисниця.

Також Сенцов хвилюється за рідних, зокрема за доньку, яка йде до школи в Києві.

«Їй важко. Підтримує її і радий, що навколо неї – його друзі. Відчувається, що Сенцов дуже сподівається на нову владу. Відлуння про переговори Зеленського з Путіним до Ямалу доходять через ТВ», – переказує Щур зміст листа Сенцова.

Нагадаємо, уже три тижні поспіль в Москві відбуваються масові мітинги з вимогою провести вільні вибори до міської думи. Мерія мітинги забороняла, силовики жорстоко розганяли протестувальників. На кожній з двох останніх акцій російські правоохоронці затримали понад тисячу людей. Втім це не зупиняє людей.

10 серпня в мітингу за вільні вибори і на підтримку заарештованих під час попередніх акцій взяли участь понад 49,9 тис. осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
КОЛИ? Показати IP 11 Серпня 2019 18:18
коли брехун-садівник зеленський злодія-крадія парашенка посадить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus