USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Протести в Єревані: мітингарі взяли в облогу резиденцію прем'єра

18 Квітня 2018 12:05
У столиці Вірменії демонстранти, які протестують проти нового прем'єр-міністра, в середу, 18 квітня, взяли в облогу резиденцію глави уряду.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на News.am.

Зазначається, що колона демонстрантів безперешкодно пройшла повз будівлю парламенту і дійшла до дверей резиденції прем'єр-міністра на проспекті Баграмяна, 26.

Один з лідерів протесту, опозиційний депутат Нікол Пашинян оголосив про початок блокади резиденції.

Поліцейський кордон виявився знятий, і перед дверима резиденції перебували лише кілька поліцейських. Однак, поки виступав Пашинян, підтягнулися додаткові сили поліції.

Лідер опозиції закликав протестувальників не вступати в сутички з правоохоронцями і не завдавати шкоди державному майну. «Шанобливо ставитися до поліцейських, жодного насильства», - заявив Пашинян, звертаючись до учасників демонстрації.

Крім того, з сьогоднішнього дня під час блокування вулиць скасовується використання сміттєвих урн і баків, лавок.

Подальші кроки, за словами Пашиняна, вже обговорені і він представить їх в середу о 19:00 на мітингу на площі Республіки.

У столиці Вірменії Єревані тривають масові протести громадян, не згодних з можливим призначенням на пост прем'єр-міністра країни колишнього президента Сержа Саргсяна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus