USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Протеже Саакашвілі висловили недовіру - чиновник пішов у відставку

6 Травня 2016 10:25
Голова Іванівської райадміністрації Одеської області Антон Турупалов подав у відставку. Як пише офіційний сайт глави держави, Петро Порошенко задовольнив його прохання ще перед травневими святами, - інформує 368.media.

Причини, які стали приводом для прийняття цього рішення, сам Антон Турупалов так і не пояснив. Навпаки, на свята він виїхав в Авдіївку Донецької області.

В середині квітня депутати Іванівської райради висловили недовіру чиновникові. За це проголосували більше двох третин складу.

Брат екс-глави Іванівської РДА займається в Донецьку адвокатською діяльністю і є власником сайту «Адвокат ДНР». Також в Донецьку залишився працювати і батько Турупалова.

До слова, чиновника призначили на пост глави району в результаті відкритого конкурсу, який провела команда губернатора Міхеіла Саакашвілі.

Нагадаємо, закон про держслужбу у новій редакції вступив у дію з 1 травня 2016 року. В результаті новий закон «відправив» у відставку заступника Саакашвілі Олександра Боровика.

Крім того, на Банковій вже зрозуміли, що грузинська команда реформаторів вочевидь створює більше шуму, аніж приносить користі владі.

В цілому, згідно з інформацією «ДС», в Адміністрації Президента неофіційно визнали, що запрошення грузинських реформаторів в Україну було помилкою.

Адже, по-суті, грузинський десант став одним із осередків руйнування органів влади зсередини. Реальних досягнень представників команди Саакашвілі не продемонстрували. А сам глава Одеської ОДА велику частину часу зайнятий тим, що розкручує свій політичний рух, готуючись вочевидь до позачергових парламентських виборів. І губернаторський пост забезпечує йому сприятливі адміністративні умови. Власне, тому на Банковій вирішили, що якщо Саакашвілі хоче займатися політикою, то нехай робить це у вільний час, тобто після відставки, питання якої, кажуть, вирішиться в найближчий час.

До слова, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини цитувало слова Саакашвілі, мовляв, призначення іноземних «нафталінових» політиків-реформаторів на керівні посади - це приниження країни. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Міхеіл Саакашвілі та додав, що це робиться для того, аби не допустити нове покоління до влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
от і мочить міхо Показати IP 6 Травня 2016 11:11
http://start.co.ua/index.php/suspilstvo/item/955-sutychkamizhsaakashvilitachervon

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus