USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Проти керівництва України готували теракт: у МВС розповіли подробиці

15 Червня 2022 22:07
Проти української влади диверсанти готували теракт. Йомувдалося запобігти завдяки небайдужим громадянам, які повідомили до поліції про підозрілих осіб.

Про це розповів перший заступник міністра внутрішніх справ України Євген Єнін, пише ТСН.

Він зазначив, що від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україні було затримано 800 осіб, яких підозрюють у диверсійній діяльності. На початку війни у Києві діяли ДРГ, які складались із 5-10 осіб, метою яких було вчинення терактів у центрі столиці. Інші диверсанти корегували вогонь по об’єктах та знімали результати ракетних обстрілів. Серед затриманих є й такі, які повідомляли ворогові про позиції ЗСУ.

«Саме завдяки інформації з наших оперативних джерел вдалося попередити терористичний акт проти керівництва нашої держави. І після перемоги про це можна буде розказати значно більше», – повідомив Єнін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus