USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Противників нового керівника Волинської митниці можуть звільнити?

8 Квітня 2016 16:12
Окремих посадових осіб Волинської митниці відправили на навчання нібито для оновлення та актуалізації знань, умінь, навичок щодо ефективного виконання посадових обов’язків та підвищення рівня професійної компетенції, що передбачено для працівників органів ДФС у 2016 році. Обрали на навчання серед інших і тих працівників, які особливо невдоволені виконувачем обов’язків керівника Волинської митниці Олександра Шавлака. І, припускають на митниці, через такі навчання, у такий спосіб Шавлак хоче позбутися неугодних працівників.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, нового тимчасового керівника призначив головний фіскал країни, член БПП Роман Насіров. І щойно це трапилося, волинські митники виступили проти нового керівника.

Вчора, 7 квітня, колектив Волинської митниці приїхав на позачергову сесію обласної ради і звернувся до перших осіб області з прохання посприяти у вирішенні кадрових питань на Волинській митниці. Зокрема, призначити постійного місцевого керівника, а не так званих «гастролерів», яких обирають на посади тимчасових виконувачів обов’язків ось вже майже 4 роки.

Серед тих, хто приїхав на сесію - «учні», яких митниця обрала задля нібито підвищення кваліфікації.

Можливо, у такий спосіб, припускає джерело, саме цих осіб хочуть позбутися. Адже після завершення навчання, згідно з потенційними результатами, ті, хто сьогодні чинить активний спротив щодо кадрового призначення Романа Насірова і, власне, діяльності Олександра Шавлака, можуть виявитися непридатними для подальшого проходження служби на Волинський митниці.
Нагадаємо, громадськість та бізнес Волині звернулися до голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова з тим, щоб він особисто відреагував і втрутився у складну ситуацію, що склалась на Волинській митниці ДФС України.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, 4 квітня згідно з ініціативою громадських організацій Волині, під будівлею митниці в селі Римачі Любомльського району розпочалася безстрокова мирна акція протесту проти призначення Олександра Шавлака виконувачем обов’язків начальника Волинської митниці. Того ж дня активісти привезли на місце протесту порожні бочки після пального, барабани, шини. Протестувальники навіть погрожували заблокувати МП «Ягодин». А вже 5 квітня, активісти розбили намети, привезли контейнери для сміття.

Наступного дня у Римачі Любомльського району у другій половині дня прибув спецпідрозділ Самооборони «БУГ». Активних дій хлопці під час акції протесту не вели. Більше всього перебували як наглядачі.

Щоправда, вранці 7 квітня Волинська митниця заявила, що дії окремих представників громадськості, що поступово переходять в деструктивну фазу, створюють перешкоди у роботі. Мітингувальники заблокували вхід в адмінприміщення до моменту вирішення кадрового призначення на митниці під час позачергової сесії обласної ради, яка відбувалася того дня. Вже об 11 годині активісти розблокували приміщення.

Згодом на місце події прибули бійці полку «Азов». Загалом у мітингу брало участь понад півтисячі осіб.

Сьогодні акція протесту триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
КЛАС Показати IP 8 Квітня 2016 16:23
Наіть в Києві знають весь перілік родичів -ставлеників Никитюка на митниці))))))Давно вже треба звільнити і розінати взагалі те кодло корупції,,,,
ЖАХ Показати IP 8 Квітня 2016 16:29
Гіль Никитюк та Гунчик просто в шоці)))))))))))як же так непослухали їх і корупційні потоки перстануть текти в їх кармани))))Нехай добрий Гіль Гунчик та Никитюк всіх митників і контрабандистів візьмуть до себе на роботу...і тоді побачать скільки вони крадуть з митниці))
УВАГА Показати IP 8 Квітня 2016 16:38
лише у нас список найбільших хабарників на Волинській митниці(див. додаток до наказу)...))
Crazy Показати IP 8 Квітня 2016 17:01
Їх треба ......, а не звільняти.
бе Показати IP 8 Квітня 2016 17:07
звільнити всіх! і набрати нових
Сало Показати IP 8 Квітня 2016 17:56
Нічого страшного. Підуть в свої ресторани і салони краси працювати, або до Микитюка в "Амілу" чи "турійське подвіря".
я Показати IP 8 Квітня 2016 18:31
пр*д*рки ше будете згадувати як зараз януковича
123 Показати IP 8 Квітня 2016 18:55
то ще не всі -к*дло ховаеться
митник Показати IP 8 Квітня 2016 19:00
з войцещуком вони порішають учобу-- а здачу заліків невсі
митник Показати IP 8 Квітня 2016 19:08
а калетніка рідня щось руки потирае - забули як микитюку л*з*ли
555 Показати IP 8 Квітня 2016 19:15
і правильно зроблять що розгонять це ш*бло
схід Показати IP 8 Квітня 2016 19:40
відправте їх до нас в ато. роботи ім хватить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus