USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Протестувальники погрожують заблокувати МП «Ягодин»

4 Квітня 2016 13:13
Активісти привезли на місце протесту порожні бочки після пального, барабани. Люди б'ють в барабани палками. Окрім того, вже підвезли шини, ймовірно, їх збираються підпалити. Про це розповідає з місця події кореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини Вікторія СЕМЕНЮК.

За станом на 12.40 учасники акції підійшли до входу приміщення. До мітингувальників приєдналося ще близько півсотні людей. Люди кажуть, що їхня акція - безстрокова. У разі невиконання їхніх вимог, протестувальники обіцяють блокувати роботу МП "Ягодин". Важливо, що серед основних вимог протестувальників - не лише звільнення Олександра Шавлака, але й подальне прозоре призначення нового керівника.

Як пояснив свою присутність на акції Станістав Муравський, його турбують проблеми митниці: черги, побори. З його слів, останній раз стояв у чергі близько 2 діб.

Інший мітингувальник Владислав (прізвище чоловік не захотів назвати) каже, що четверта людина стає виконувачем обов'язків, але нічого не змінюється. "Проблема не в людях, проблема - в системі. Це - волинські землі і волинські люди. Хіба немає перспективних волинських митників на цю посаду? Навіщо нам заробітчани?", - обурюється чоловік.

Нагадаємо, за станом на 12.30, близько сотні мітингувальників, які приїхали кількома автобусами, прийшли під стіни Волинської ДФС. Люди розгорнули плакати з написами: "Волинь - не полігон для випробувань корупціонера Шавлака", "Геть заробітчан з Волині", "Не допустимо Шавлакових упирів", "Бізнес Волині хоче стабільності" тощо.



Своєю чергою, голова громадської ради при Волинській ОДА Ігор Дильов звернувся до голови державної фіскальної служби України Романа Насірова з проханням втрутитися в ситуацію, що склалася на ДФС Волині.



Зі слів Дильова, згідно з результатами загальних профспілкових зборів, що відбулися 28 березня, Насірову направили звернення з переліком питань, що турбують працівників Волинської митниці.

«Враховуючи конкретні результати роботи Волинської митниці та внесок в наповнення бюджету та ремонт доріг на Волині митники вимагають припинити «гастролі» іногородніх виконувачів обов’язків, які уявлення не мають про роботу митниці на Волині та бажання співпрацювати з волинським колективом. Окрім того, люди вимагають, не допустити безчинства останнього призначеного виконувача обов’язків Шавлака щодо реорганізації та зміни статутної структури Волинської митниці», - йдеться у зверненні Дильова.

Також, голова громадської ради при ОДА зазначає, що працівники вимагають призначити керівником Волинської митниці людину, яка взяла б на себе відповідальність, забезпечить ефективну організацію роботи і відстоюватиме інтереси волинян.

Ігор Дильов повідомив, що 30 березня отримав лист-звернення від колективу митниці.

«Так, в результаті, Шавлак не лише не вжив необхідних заходів, аби вирішити ситуацію, але ускладнив негативні аспекти, зокрема, всупереч позиції керівництва області, громадськості Волині та колективу митниці, щойно завершилися профспілкові збори, Шавлак ввів нову штатну одиницю митниці- 4 за останній рік. А отже розпочалася процедура реорганізації», - наголосив Дильов.

З його слів, з моменту закінчення профспілкових зборів продовжується залякування працівників митниці стосовно "даремних питань, які піднімалися під час зборів".

Своєю чергою, колектив ДФС Волині запровадив "тихе оформлення" (оформлення за гроші).

Нагадаємо, сьогодні, 4 квітня, на митному посту «Волинь центральний», що знаходиться у селищі міського типу Римачі, розпочалася акція протесту проти новопризначеного виконувача обов'язків Волинської митниці Олександра Шавлака. Акція відбувається за ініціативи волинської громадськості, зокрема, у ній взяли участь представники ГО «Автомайдан України», громадської ради при Волинської ОДА та небайдужі волиняни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
СЛАВА КОРУПЦІЇ Показати IP 4 Квітня 2016 13:21
Оце Гіль дає))))За зятя пасть пору...Тепер корупція і контрабанда стали ознаками стабільності держави!!??)))Волинь для Шавлака не полігон а вот для Гіля і Никитюка це полігон!!??)))Скільки вже можна красти!!??Звільніть всіх тих хабарників і наберіть як патрульну поліцію а начальником якого педантиста європейця поставте, і навіть конкурсу нетреба самі митники позвільняються..бо вони там працюють не за зарплату,і це знають всі...Всіх це влаштовує!!??Чи може вже досить красти в бідних Українців і посадити накіл кожного корупціонера...
Дмитро до СЛАВА КОРУПЦІЇ Показати IP 4 Квітня 2016 15:31
Микитюка можливо? То такі ж протестувальники і стоять...запитай чому ніхто не скаже...
Анонім Показати IP 4 Квітня 2016 13:29
Хто, НАРЕШТІ, візьме за зад тих контрабандистів, які ПРИКИДАЮТЬСЯ "борцями" і розжене ту ягодинську контору корупціонерів-хабарників, які називають себе митниками?
Noname Показати IP 4 Квітня 2016 13:46
Н-да. Як через кордон везли цигарки та бурштин - то ніхто не протестував!!! А як запахло паленим - смаженим, що полетять корупціонери - то відразу шини...
митник Показати IP 4 Квітня 2016 13:53
клоуни
віто до митник Показати IP 4 Квітня 2016 15:31
правда, ви такі
Волинь Показати IP 4 Квітня 2016 13:58
Проплачені до****ятли зібралися, яким немає чим зайнятися!
ГІЛЬ ПОТРАТИВСЯ Показати IP 4 Квітня 2016 14:03
Оце тесть переживає за зятя))))Та якби на підприємтвах профспілку питали кого призначити начальником то це був би бред..Останій приклад з ЛПЕ...А чому це проплачена Никитюком громадська рада ОДА зашевелилась!!??)))А автомайдан нехай би несвітив на публіку те,що їм небайдуже розподіл контрабандиських потоків(сором)..Видно ШАВЛАК КОРУПЦІОНЕРАМ і КОНТРАБАНДИСТАМ добре наступив на горло, раз такий шмон підняли))
туріск Показати IP 4 Квітня 2016 14:35
Що там робить Микитюка блазень контробандист Красуля, так званий "патріот".
Анонім до туріск Показати IP 4 Квітня 2016 18:21
ганяє машини через кордон
Вася Показати IP 4 Квітня 2016 14:37
збір контрабандистів. СБУ- зверніть увагу хто прийшов!
0404 Показати IP 4 Квітня 2016 14:46
Брєд,причому проплачений!!!Прийшов би він один,а не зі своїми людьми,то все булоб по іншому!А так "кожне звено корупційного ланцюга" переживає за свою дупу,яку можуть чухнути від "кормушки"!!!Нічого не зміниться,хтоб сюди не прийшов,і когоб не назначили!Просто лишні дурні двіженія!!!
КаНТорА Показати IP 4 Квітня 2016 14:59
Бл... Юра на х.. З пляжа ід**т, бо посадимо, іди по доброму на х.., Ніхто з місцевих вибля..ків тобі вже не допоможе па па Перешпа... Давай Досвіданіє
Бывший Показати IP 4 Квітня 2016 15:07
Автомайдан Украины осенью 2014 выкроил себе нишу на Ягодинской таможне под патронатом ШПП. Дежурили под брамой все долю хотели. Получили и получают. А сейчас никто доли не принёс Мацыбора ушёл конец месяца доли никто не принёс и новый Митник не собираеться нести. Вот и приехали эти пад*льщ*ки!!!
Василь Показати IP 4 Квітня 2016 15:07
Даааа - протестувальники ше ті..... Стоять, обличчя ховають. Для серйозності "міроприємства" хоча б старичків набрали)))))))))))))) А то дітей по 20 грн.\шт.))
Я)(годинка Показати IP 4 Квітня 2016 15:24
Готова фото-галерея нероб-контрабандистів і Дильов за них підписався! Скільки Ігарьоня тобі відстігнули? :)))
Дмитро Показати IP 4 Квітня 2016 15:33
Таи 70 відсотків сигаретчики любомльські...)))))
Дмитро Показати IP 4 Квітня 2016 15:34
І статейка проплачена...соромно свободословівці...
гога Показати IP 4 Квітня 2016 16:02
коментар було видалено
анонім Показати IP 4 Квітня 2016 18:50
Перешпу нада в шию гнати
Неа Показати IP 4 Квітня 2016 19:54
Ой, гляньте, контрабандисти перелякалися! І волинські п'явки митники!
итог Показати IP 4 Квітня 2016 19:56
походу Шавлак кованим копитом наступив на нежные места контрабандистов с автомайдана
космос Показати IP 4 Квітня 2016 21:33
Шавлак молодець! Наступив на хвіст контрабасам з БПП (Дельов, Василенко, Гунчику) та Красулі-дулі (прихвостню Микитюка), який виріс на контрабасі.
дерун Показати IP 4 Квітня 2016 22:30
цирк на дроті !!! хто чесно працював - тому немає чого боятися, а тут всі давай порядок наводити на самій корумпованій митниці. люди ви хто??? новий керівник-- крах старим схемам, початок нових. Пора всіх митників спитати де бабло взяли? Обікрали державу на мільярди і рильце в пушку... Хто возить папіроскі того можна зрозуміти, жінка, діти, сімя .... А ПРАЦЮВАТИ НЕ ПРОБУВАЛИ???
ЛЮСТРАТОР АК- 7,62 Показати IP 5 Квітня 2016 00:07
Усіх з човна і в Буг, ніякої люстрації,гідна зарплата митника і усі нові обліччя.
555 Показати IP 5 Квітня 2016 08:33
мафія проснулась
Петро Показати IP 5 Квітня 2016 09:14
Всякому зрозуміло, що такі акції потребують затрат і понесли їх люди, які пробити хочуть дирку в кордоні. Шавлак на прес-конференції вівся достойно, не зірвався на провокаційні питання та спітчі від Красулі і Дильова.про те що акція-заказуха стало зрозуміло під кінець зустрічі з журналістами та членами ГО. З розмов біля входу в офіс митниці :"Потримай прапора, він вже мене за..бав", Приїзджі активісти ховалися за лозунгами, За участь платили на рило 400 грн.. Місцеві митники захвилювалися, бо жили стабільно і такі різкі зміни їх тривожать. ВІдчувається рука МИкитюка,,,,вся та зграя активістів гавкати за так не буде,а тим більше за свій кошт з Чернігова вести людей. Правда вийде осінню-коли дойдемо до формування нового Парламенту та Кабміну.
я Показати IP 5 Квітня 2016 09:30
поміняли шило на мило один вкрав більше другий ще більше
Дженіфер Показати IP 6 Квітня 2016 13:45
Волиняни,підтримайте своїх.Не будьте воронами,як у байці Крилова про ворону і лисицю. Своїх видно,як на долоні,а засланого лиса ви не встережете.Ми за наших волинян!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus