USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Причиною загибелі жінок у Рожищі могла бути свічка, – ДСНС

27 Квітня 2018 09:52
Рятувальник розповіли деталі пожежі у Рожищі, в якій загинули три жінки. Загиблими виявилися бабуся, її дочка та онука.

27 квітня о 00:26 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку на вулиці Куліша у місті Рожище. Уже за сім хвилин до місця виклику прибули працівники 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини, а ще за декілька хвилин – вогнеборці місцевої пожежної охорони села Переспа. Про це повідомляєть у прес-службі УДСНС області.

На момент прибуття служби «101» будинок був охоплений пожежею, вогонь сягнув покрівлі будівлі. Одночасно з гасінням пожежі всередині будинку проводився пошук його мешканців. На жаль, врятувати їх було неможливо – в будинку виявлено тіла трьох загиблих жінок – бабусі 1939 р.н., її дочки 1959 р.н. та онуки господарки 1982 р.н., які проживали у цьому будинку.

Пожежа локалізована о 01:25.

ліквідована – о 04:30. Гасіння та пошук людей ускладнювали захаращеність будівлі та прибудинкової території.

Причини пожежі та обставини загибелі жінок встановлюються. Імовірно, загорання трапилося через залишену на столі свічку, полум’я від якої перекинулося на хатні речі та мішки з вживаним одягом, якими була завалена практично вся площа будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus