USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.65 9.85

На Волині керівника підприємства «ЗНО і ДПА», який хотів втекти за кордон, оштрафували на 68 тис. грн

14 Жовтня 2023 15:50
Керівнику ТОВ «ЗНО і ДПА» не вдалося перетнути кордон з підробленими документами. Натомість ухилянт заплатить 68 тисяч гривень штрафу.

Про це йдеться у вироку Любомльського районного суду.

З матеріалів справи відомо, що Дмитро В. у березні через Телеграм домовився з невстановленою особою про виготовлення на своє ім’я документів, які надають право безперешкодного перетину державного кордону для виїзду за межі України, зокрема тимчасового посвідчення військовозобов`язаного та довідки військово-лікарської комісії.

Читати ще: На Волині підприємця, який зробив собі «інвалідність» та хотів втекти за кордон, оштрафували на 144 тис. грн

Потому в Одесі чоловік отримав підроблені документи, за які заплатив 500 доларів. 17 червня він використав їх під час проходження прикордонного контролю, в пункті пропуску для міжнародного залізничного сполучення «Ягодин». Але прикордонник зрозуміли, що Дмитро В. надав їм підробку.

У суд обвинувальний акт надійшов з угодою між обвинуваченим та прокурором. Суд затвердив угоду та оштрафував Дмитра В. на 68 тисяч гривень.

Відзначимо, що серед видів діяльності ТОВ «ЗНО і ДПА» – надання інших інформаційних послуг, н.в.і.у. та допоміжна діяльність у сфері освіти.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus