USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Прихильники розформованої роти «Торнадо» заблокували Оболонський суд

2 Серпня 2016 23:44
Біля будівлі Оболонського районного суду Києва, де розглядають справу бійців роти "Торнадо", активісти перешкоджають виїзду трьох КрАЗів Нацгвардії.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

За останньою інформацією, активісти заблокували три автомобілі КрАЗ, що під'їхали до будівлі суду.
Окрім того, активісти роблять селфі на тлі блокованої техніки.
Нагадаємо, що в Оболонському суді розглядається справа 11 бійців роти "Торнадо", які утримуються у Лук'янівському СІЗО Києва. Зі слів головного військового прокурора Анатолія Матіоса, затримані бійці підозрюються у викраденні людей в зоні АТО і тортурах.

Своєю чергою, представники кількох добровольчих батальйонів заблокували виходи з будівлі Оболонського райсуду Києва, де 2 серпня мало відбутися чергове засідання у цій справі.
Згодом, між протестувальниками та поліцією почалися сутички. Нардепи Мосійчук, Семенченко та Лозовий намагалися провести журналістів-операторів у будівлю суду, але правоохоронці завадили цьому, застосувавши сльозогінний газ. Постраждалих немає. Поліція вже відкрила два кримінальні провадження щодо сутички біля суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ххх Показати IP 3 Серпня 2016 00:30
порох очкане.
Вася Показати IP 3 Серпня 2016 07:05
Троян -заступник грузинки, організатор тітушок під судом, Авакян в курсі..
реаліст Показати IP 3 Серпня 2016 09:30
Бандота рулить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus