USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прикордонник з Волині переніс складну операцію, потрібна підтримка

30 Вересня 2015 17:19
Прикордонник Вадим Гаць, який переніс складну операцію, потребує підтримки. Усіх небайдужих волинян закликають допомогти. Новини з Київської обласної лікарні розповідає волонтер Наталія Соколова.

Нагадаємо, 22-річний волинянин Вадим Гаць, який двічі був у зоні АТО і втратив у важких боях двох товаришів, повернувшись додому, важко травмувався у ДТП.

"Після складної операції минуло вже 2 тижні... Рентгенівські контрольні знімки показують, що операція пройшла успішно - професори Анкін і Петрик хлопця склали ідеально. Вже зняли шви і сьогодні нога зігнулася на 30%! Але у хлопця - шалений біль, підвищується тиск, температура. До виписки ще далеко", - йдеться у повідомленні.

Зі слів волонтера, Київський шпиталь прикордонників контролює процес лікування, допомагає з ліками, військові лікарі приїздять особисто, вирішили питання оплати другої пластини. Як тільки буде можливо, Вадима переведуть на лікування до шпиталю.

"Ліки за списком частково надає шпиталь, частково забезпечують волонтери. Прикордонник двічи був в зоні АТО. Отримав сильну психологічну травму після гибелі поруч бойових побратимів. Зараз за психічний стан Вадима бореться психолог Обласної лікарні Ірина Вололимирівна. Мама каже, що після її візитів син змінюється на очах.

Пані Людмила Гаць щиро дякує всім людям, хто допоміг з коштами її травмованому сину. На картку Вадима надійшло за весь час 16 123 гривень! З них мама проплатила одну пластину - 6 400 грн. 9 723 грн вже витрачено на ліки для сина. Нам представили всі чеки", - додає волонтер.


Картка:

ГАЦЬ ВАДИМ ПЕТРОВИЧ Приватбанк 5168 7572 2223 4918.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus