USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Прикордонник, що побився із волинськими даішниками, – галичанин. ВІДЕО

13 Жовтня 2010 13:42
На Волині працівники Державтоінспекції на дорозі поконфліктували із п’яним прикордонником Львівського загону.
Інцидент трапився після того, як даішники спинили автобус, і поки розбиралися з водієм, у справу втрутився чоловік у формі прикордонника, який був напідпитку. Він нагрубив інспекторам, а на додачу ще й травмував одному з них ногу, повідомляє «НТН».
«Було зупинено автомобіль у селі Суходоли, котрий перевищив швидкість, – розповів інспектор ДПС Віктор Сав’юк. – 89 чи 90 км на годину він рухався. При початку складання протокола з його салону вийшли ще два пасажири. Один був у форменному одязі прикордонника. Запах від нього алкоголю був дуже сильний. Він почав викрикувати до нас, погрожувати».
Інший інспектор Роман Митяєв додав: «Наносив удари ногами мені по коліну, після чого я змушений був звернутися у Володимир-Волинську райлікарню. Розрив зв'язок, і ще треба додаткові обстеження пройти».
До горе-прикордонника довелося застосува кайданки. Потім екіпаж доправив порушника до місцевої клініки на алкогольне тестування. Там було продовження «гастролей».
Завідувач відділення Володимир-Волинської райлікарні Олександр Наливайко розповів, що у приймальному відділення той вів себе неадекватно: метався, зривав з себе одяг. Проте його таки оглянули і поставили діагноз: алкогольне сп'яніння.
Наступного дня, уже будучи на Львіщині, прикордонник заявляв, що був абсолютно тверезим, а інцидент із волинськими інспекторами ДПС – наслідок їхньої необ'єктивності. Невідомо чому, мовляв, зупинили автомобіль, ще й завдали пасажирові черепно-мозкової травми.
Та медики кажуть, що бідолаха не пам'ятає, що його оглянули всі фахівці і жодної травми голови в нього не виявили.
Начальник сектору УДАІ у Волинській області Віктор Главічка прокоментував інцидент: «Проводиться службова перевірка, збираються відповідні матеріали. Дадуть висновки ще судмедекспертиз по факту отримання тілесних ушкоджень інспектором ДПС. Всі матеріали будуть зібрані і передані в прокуратуру Володимира-Волинського по факту порушення кримінальної справи».
Експерти ж кажуть, що незалежно від того, візьметься прокуратура за цю справу чи ні, а її фігурант на ім'я Назар роботу втратить.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Роман Показати IP 13 Жовтня 2010 14:03
Наші прикордонники, як і багато інших чиновників, забагато на себе беруть! Думають, що вказана посада в трудовій книжці дає їм право поводити себе, як бидло!
Гість до Роман Показати IP 13 Жовтня 2010 14:41
Ти просто САВЮКА не знаєш.....це найбільше мурло в дпс...ти представляєш скільки треба хабарів взяти,шоб таку пику наїсти....і це страж закону!!!!!
Я Показати IP 13 Жовтня 2010 14:24
Добре що це бидо було без автомата, як лИСЮК. Наділи форму, взяли ксіви - "царі".
Гість Показати IP 13 Жовтня 2010 14:38
Грубий мент,на призьвисько Сало,найбільший хабарник в роті,якщо зупинить-----здере гроші,фальсифікує порушення.....жалко що не його перемкнув....САЛО-----ОБЛИЧЧЯ ВОЛОДИМИРСЬКОЇ РОТИ ДПС....
Дід Кирило Показати IP 13 Жовтня 2010 18:22
А що то таке "алкогольне тестування" i який рівень алкоголю після аналізу крові?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus