USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Терористи запевняють, що взяли в полон офіцера ЗСУ. Відео

5 Липня 2017 07:40
Підконтрольні терористам так званої самопроголошеної "ДНР" ЗМІ поширили відео з нібито потраплянням днями в полон під Пісками Донецької області військовослужбовців 128 окремої гірськопіхотної бригади Збройних сил України.

Про це повідомляє Обозреватель.

Також повідомляється, що український майор нібито на допиті розповів, що "командування ЗСУ готує провокації напередодні зустрічі G20".



Нині бойовики проводять допити військового.Водночас терористи не назвали імені офіцера.

За їхніми словами, при собі у майора була флеш-карта з документами. Серед інших файлів на накопичувальному пристрої було "бойове розпорядження на застосування сил і засобів артилерії ЗСУ по Донецьку".

Зазначимо, що спікер прес-центру АТО Антон Миронович наголосив - 128-бригада, офіцером якої нібито є "полонений", не виконує завдання під Пісками Донецької області, а дислокується в абсолютно іншій ділянці зони АТО.

Крім того він наголосив, що інформації про те, що хтось із їхніх військовослужбовців пропав або потрапив у полон, у штабі АТО немає.

У соцмережах вже помітили, що поширена бойовиками інформація, найімовірніше, є фейком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus