USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Прикинувся словаком, щоб вкрасти 120 посудомийок: у Польщі затримали українця

27 Квітня 2021 16:39
У місті Радомсько (Лодзьке воєводство) затримали громадянина України, який удавав із себе словака, щоб нажитися на чужому товарі.

Як повідомляє Yavp.pl з посиланням на сайт місцевої поліції, українець на підставі підроблених транспортних документів заїхав вантажівкою на територію заводу, де йому завантажили 120 машин посудомийних машин. Техніка начебто мала потім поїхати до Німеччини.

Працівник складу поки вантажився товар дізнався, що посудомийні машини на суму 109 тисяч злотих намагаються вивезти невідомі під виглядом фірми, яка постійно співпрацює з заводом. Одразу після цього викликали поліцію.

Правоохоронці встановили, що водій вантажівки мав підроблені транспортні та особисті документи. Він удавав із себе громадянина Словаччини, хоча при собі мав документи на різні імена, видані у різних країнах. Згодом вдалося вияснити, що чоловік є 28-річним українцем.

Його затримали й за рішенням суду заарештували на три місяці. Чоловіка звинуватили у спробі шахрайства, за що загрожує в'язниця. Прокуратура не виключає, що будуть нові арешти через цей інцидент, оскільки громадянин України навряд діяв самостійно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Квітня 2021 16:59
ой тупі!!! не могли знайти словака? по акценту вирахували)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus