USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Приміщення бюро судмедекспертизи у Луцьку – «в стані моргу»

12 Травня 2009 17:29
Приміщення Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи – у жахливому стані. Цю проблему заторкнули і намагалися знайти шляхи вирішення під час засідання колегії Волинської обласної ради 12 травня. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Першим висловився за виділення коштів на ремонт приміщення бюро голова постійної комісії Волинської обласної ради з питань охорони здоров’я людини, охорони материнства і дитинства Дмитро Дремух. За його словами, було відповідне звернення головного лікаря цього закладу. Судмедексперти просили щонайменше 450 тисяч гривень.
 
Начальник головного фінансового управління ОДА Ігор Никитюк запропонував повернутись до розгляду питання виділення коштів з бюджету області на потреби бюро судмедекспертизи за підсумками виконання бюджету за 6 місяців.
 
Заступник голови Волинської облради Борис Загрева стурбований станом приміщення, яке, на його думку, – необладнане і «практично розвалюється». За словами пана Загреви, ці приміщення – «у стані моргу» і перебування у них створює загрози здоров’ю персоналу. «Ситуація не просто критична, а загрозлива... Приміщення не відповідає жодним санітарно-гігієнічним вимогам», – зазначив заступник очільника Волиньради. Він стверджує, що коли бюро відвідував «Святослав Євгенович Кравчук (заступник голови ОДА – «ВН»), то він зайшов і зразу вийшов». Борис Загрева вважає, що зараз треба хоча б укріпити фундамент будівлі. Для початку робіт із ремонту необхідно 300 тисяч гривень.
 
Голова облдержадміністрації Микола Романюк, попри заперечення з боку Ігоря Никитюка, дав пропозицію на 200 тисяч гривень зменшити розмір резервного фонду обласного бюджету, спрямувавши відповідні фінанси Волинському обласному бюро судово-медичної експертизи. Інші члени колегії таку пропозицію підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus