USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Приміщення для циган посварило владу Луцька із керівництвом області. ФОТО

24 Липня 2009 09:31
Центр реабілітації та соціально-юридичного захисту ромів Волині, що з’явився у Луцьку за сприяння міської влади, знаходиться у спірному приміщенні. Про це одностайно стверджували представники влади області під час колегії Волинської облради, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
У депутата облради Ігоря Гузя викликало обурення те, що у переліку об’єктів комунальної власності, які пропонувалося цьогоріч приватизувати, значиться частина приміщення на Володимирській, 55 у Луцьку. Претендентом на 82 квадратних метри будівлі є «Луцьккондитер».
 
Нагадаємо, за цією адресою відкрили центр для ромів.
 
За словами пана Гузя, «їх міська рада вселила», там уже перекривають дах, а організація «Терне Рома» виграла грант від фонду «Відродження». Пан Гузь радив ромам за жодних обставин не виселятися з цього приміщення, яке їм надала влада Луцька.
 
Депутат Петро Олешко зауважив, що земля на Володимирській, 55 належить ТзОВ «ВКФ «Луцьккондитер». За словами голови Волиньради анатолія Грицюка, варто виділити землю і збудувати нове приміщення для ромів.
 
Голова ОДА Микола Романюк зазначив: «Шиба не мав права вселяти у спірний будинок на Володимирській, 55, ромів». За словами губернатора, вже є домовленість з власницею «Луцьккондитера», яка погодилась для \"Терне Рома\" викупити інше приміщення. А Ігореві Гузю голова виконавчої влади області порадив: «Не керуйте ромами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus