USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Принцип «єдиного вікна» для пенсіонерів запровадили у Ковелі. ВІДЕО

7 Вересня 2012 10:31
Прийом громадян за принципом «єдиного вікна» відтепер здійснюють в управлінні Пенсійного фонду України в місті Ковелі та Ковельському районі.

Про це повідомляє ТЦ «Ковель».

Як ідеться в сюжеті, це дає можливість не обмежувати спілкування з відвідувачами фонду лише у спеціальні дні та години, а також розмежувати функції прийому громадян та обробки поданих ними документів.

Відділ з організації прийому та обслуговування громадян, що працює за принципом «єдиного вікна», розмістили на першому поверсі приміщення на вулиці Незалежності, де базується місцеве управління Пенсійного фонду України.

У залі обслуговування обладнали 8 робочих місць для спеціалістів. Саме вони консультуватимуть громадян з усіх питань пенсійного забезпечення.

Відвідувачі відділу також можуть ознайомитися з різноманітними довідковими матеріалами про пенсійне забезпечення в Україні, скористатися послугами інформаційного кіоску. Запровадження принципу «єдиного вікна» спрощує процедуру та скорочує терміни отримання послуг, а також підвищує якість роботи спеціалістів Пенсійного фонду, ‒ стверджують в установі.

Ковель став четвертим регіональним представництвом Пенсійного фонду на Волині, де прийом громадян в межах одного управління здійснюють без встановлення спеціально визначених днів і годин та поділу за зональним чи дільничним принципом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus