USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Приревнував та замовив конкурента: у луцькому суді розглядають справу про моторошне вбивство

4 Січня 2023 22:25
У луцькому суді заслухали справу щодо моторошного замовного вбивства, яке сталось на Ковельщині. Йдеться про резонансну справу, що трапилась у вересні 2019 року. Тоді на околиці Ковеля знайшли закопане в хащах тіло чоловіка із простреленою головою.

«По гарячих» слідах поліцейським вдалось розкрити вбивство та швидко встановити ймовірних злочинців, йдеться у сюжеті телеканалу «КонкурентTV».

Офіційна версія – 46-річного волинянина вбили на замовлення, все сталось через ревнощі. За версією слідства, ймовірний замовник вбивства – Сергій Савчук, який приревнував потерпілого до своєї дружини. Пособником ж в усуненні конкурента став уродженець Грузії Віталі Гадуа, а виконавцем вбивства – його рідний брат Руслан, який має бойовий досвід на Кавказі. Відвіз їх на місце злочину ще один уродженець Грузії – Букія Мамука.

«Домовившись з жертвою про зустріч поблизу недіючого кафе в Ковелі (місце було вибрано заздалегідь), щоб нібито замовити йому виконання будівельних робіт, зловмисник зранку 16 вересня 2019 року провів потерпілого якнайдалі від дороги та вистрілив йому в голову», – йдеться у звинуваченні.
Підозрюваних у вбивстві оперативно затримали. А у квітні 2020 року справу передали на розгляд до суду.

За роки судових засідань двох обвинувачених Сергія Савчука та Букію Мамуку відпустили з-під варти під домашній арешт. Інші ж двоє – Руслан Гадуа та Віталі Гадуа – досі перебувають у СІЗО.

Відтак 4 січня 2023 року у Луцькому міськрайонному суді відбулось чергове слухання цієї справи. Під час судового засідання прокурор клопотав про продовження цих запобіжних заходів й надалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
H8er Показати IP 4 Січня 2023 23:00
І знову мігранти злочинці, знову їх годуємо і не можемо депортувати. Геть мігрантів!
Ірина до H8er Показати IP 5 Січня 2023 08:28
Ну так, замовив чистокровний полішук а винні мігранти. Хто вс...я? Невістка
H8er до Ірина Показати IP 5 Січня 2023 14:39
Не було б мігрантів, то й вбивства не було б. Українці вбивають зазвичай під хмелем, а йти зумисно на вбивство дуже рідко. Мігранти постійно, от на північному чурбан з сонячного азербайджану зарізав українця серед білого дня.
Дикий Показати IP 5 Січня 2023 14:43
«Савчук звернувся до Гадуа, аби знайти того, хто здійснить вбивство, за це пообіцяв гроші. За словами свідка, Гадуа запропонував кандидатуру свого брата, оскільки той проходив службу в гарячих точках в Грузії, і мав незареєстровану зброю, тому вбивство для нього не проблема», – розповів слідчий ГУ НП у Волинській області Андрій Мартиня - живе собі такий мігрант з грузії з незареєстрованою зброєю. Це етнічні злочинні угруповання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus