USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Приставляли до шиї ніж та погрожували пістолетом: у Луцьку неповнолітні грабували магазини

8 Листопада 2019 20:16
У Луцьку двоє неповнолітніх, придбавши пістолет, вчиняли розбій у магазинах, застосовуючи насильство. За ці злочини вони проведуть за ґратами вісім років кожен.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що у вересні 2016 року неповнолітній обвинувачений через соціальну мережу «Вконтакте» придбав пістолет марки «Carrera». Так, за попередньою змовою разом з іншою неповнолітньою особою вони вчинили розбій у трьох магазинах.

Зокрема, 6 листопада 2016 року вони проникли в магазин, назва та адреса якого у вироку не вказані, та приставляючи ніж до шиї потерпілої, а також погрожуючи їй пістолетом, заволоділи 2,5 тисячами гривень, які були в шухляді прилавку.

Вже у січні 2018 року обвинувачені здійснили ще два злочини, зокрема вони вчинили розбій в магазині «Експрес Наш край», застосувавши балончик зі сльозогінним газом та вдаривши потерпілого, а також знову погрожуючи пістолетом. Зокрема, вони викрали майже шість тисяч гривень та пляшку віскі «Black Jack».

Через кілька днів вони пограбували магазин «Повний кошик», побивши потерпілу та вкравши майже сім тисяч гривень.

Відзначимо, що обидва обвинувачені, один з яких є студентом технічного коледжу Луцького національного технічного університету, а інший – курсант 44 навчального курсу факультету підготовки спеціалістів бойового (оперативного) забезпечення Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, свою вину визнали.

Відтак, суд визнав їх винними та призначив кожному покарання у виді восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
123 Показати IP 8 Листопада 2019 20:39
щ конфіскацвєю майна батьків їх
Луцьк Показати IP 8 Листопада 2019 20:46
От батькам відрада
1 Показати IP 8 Листопада 2019 21:55
Деградація чи це така достойна зміна підростає?! Батьки-діти, це ваші плоди, які ви в цей світ принесли і виховали! Коли основ в дитинстві не дано, потім хоть кілок теши- толку 0.
Психопланетарій, Лип Показати IP 9 Листопада 2019 10:18
Я відпрацьовав в колоніях 25 років (10 років на півночі Росії Воркута, Печора; 15 років в Україні). Так от коли розмовляв з засудженим (немає значення чи в Росії чи в Україні засуджені всі одинакові) та в розмові питав яким мотивом ти користувався коли скоював той чи інший злочин, і не повірите 75% засуджених відповіли: хотів не працювати, а жите як всі або краще, тобто зразу з 20-25 років життя вже мати квартиру, машину, гроші. От така у них своя психологія. Не тільки винні батьки, що не змогли дати дитині понвоцінне виховання: дитсадок, спеціальна школа з французьким або англійським нахилом, інститут, а винна реальність у якій ми живемо наш менталітет, наші цінності і т.п. Статистика говорить сама за себе у нас в Україні 60% населення мало відношення з законом та перебувало у місцях позбавлення волі. У державах ЄС ця статистика дорівнює 35-40% населення, які раніше судимі. У них кращі умови, можна довше затриматись на роботі де заробити достойні гроші, щоби в майбутньому забезпечити собі таке життя, якого у нас немає.
Анонім до Психопланетарій, Лип Показати IP 9 Листопада 2019 12:09
Винуваті батьки!!!!Бо якщо не можеш дати дитині все,то краще не родити виродків,які потім будуть красти і вбивати!!!!Але ті бідні і не розумні плодяться як миші.
гамно Показати IP 9 Листопада 2019 15:13
Віскі Блек Джек? Хіба є таке віскі?)) Тай в нас удова система якась цікав. Вбив людину п'яний за кермом , дали 3 роки умовно. Вкрав що 5 років в тюрмі. Я не виправдовую злочинців , але якось текст по дибільному прописаний.
Микола Показати IP 9 Листопада 2019 15:47
Віскі Black Jack= 100 грн, за 10000.00 грн по 8 років клітки...Дурість і тупість. Киреев, зачем Вы взяли с квартиры банку варенья и книжку? Я почитать...
Ау Показати IP 9 Листопада 2019 18:16
Кримінальний кодекс панове...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus