USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

За тиждень у Луцьку викрали 5 авто

12 Листопада 2016 09:33
У Патрульній поліції проаналізували опрацьовані екіпажами завдання, які мають ознаки кримінальних правопорушень та високий рівень суспільної небезпеки.

У результаті аналізу завдань, на які виїжджали патрульні поліцейські, працівники відділу моніторингу та аналітичного забезпечення встановили, що більшість з них відбувається у нічний період доби. Середній час прибуття наряду патрульної поліції на такі виклики складає 7,3 хвилини.

Про це повідомляє Патрульна поліція Луцька у Фейсбук.

Протягом минулого тижня (31.10-6.11) зафіксовано 5 випадків заволодіння автотранспортом. Зазвичай, виявлення факту заволодіння встановлюється власниками набагато пізніше, що ускладнює роботу патрульних по «гарячих» слідах. Їх концентрація – 2 випадки в районі ЛПЗ та вулиці Львівської; 1 – вулиця Лідавська, 1- проспект Молоді, 1- вулиця Арцеулова.

Зафіксували 3 випадки грабежів, з яких 2 супроводжувались нанесенням тілесних ушкоджень. 2 грабежі здійснили візуально знайомі або знайомі потерпілих. Був і випадок розбою на вулиці Конякіна.

Крім того, протягом тижня зафіксували 43 випадки крадіжок, 40% з них – у громадських місцях (магазини, заклади відпочинку, громадський транспорт). Концентрація – вулиця Ковельська (район спиртогорілчаного комбінату), вулиця Глушець (біля військового госпіталю), проспект Президента Грушевського, проспект Перемоги, поспект. Соборності (район ТЦ Там-Там). 20% крадіжок здійснили в Старому місті. Відбулось 8 крадіжок з автомобілів, більшість з яких – в нічний час, а власники виявили це вранці. Концентрація – по проспекту Волі (37%).

Зафіксували і 5 крадіжок з квартир, з яких у 2 випадках зловмисники проникли в оселю шляхом зламу замків. За тиждень 27 викликів стосувались хуліганства та бійок, частина з яких перекваліфіковувались у сімейні розбірки. 13 таких випадків були у громадських місцях. Місця концентрації – заклади, які провадять нічну торгівлю, та нічні клуби. Як ми повідомляли раніше, трапилось 8 ДТП з потерпілими, з них половина – в темну пору доби, а 75% - за участю пішоходів.

Зауважимо, що на всі виклики, які мають ознаки кримінальних правопорушень, викликається слідчо-оперативна група, оскільки патрульна поліція оформляє правопорушення лише згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дід Показати IP 12 Листопада 2016 15:57
Ну по заволодінню я зрозумів , пізно повідомили можливо в дійсності не встгали , а як на рахунок розбою по вілиці Конякіна, там пройшло 1-2 хвилини, теж пізно?
ввв Показати IP 13 Листопада 2016 21:12
який глибокий....аналіз. фактів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus