USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Пристрасті не вщухають: у Раді побилися нардепи Лерос та Юрченко

5 Листопада 2020 14:48
Народні депутати Гео Лерос та Олександр Юрченко побились у кулуарах Верховної Ради.

Про це повідомила нардепка Вікторія Сюмар у Facebook.

«В кулуарах сумновідомий депутат Юрченко побився з Гео Леросом. Юрченко вважає, що саме Лерос зашкодив його репутації, а не «переговори про хабар в 40млн», – написала вона.

Нардеп Юрченко, своєю чергою, повідомив, що вже викликав до парламенту правоохоронців.

Гео Лерос на своїй сторінці в Facebook також відреагував на конфлікт з Юрченком.

«О, хтось відпрацьовує новий «шматочок пирога». Я боюся, що якщо Юрченко поїде в лікарню, там професор Преображенський знову зробить його бродячою собакою і надіне браслет», – написав він.

Нагадаємо, НАБУ підозрює Олександра Юрченка та його знайомого Івана Фіщенка в тому, що вони вимагали хабар за внесення поправок до законопроєкту.

17 вересня генпрокурор підписала підозру Юрченку. Того ж дня народному депутату повідомили про підозру.

25 вересня підозрюваний у хабарництві народний депутат від «Слуги народу» Олександр Юрченко вийшов із СІЗО після внесення за нього 3,1 млн грн застави.

Із народного депутата Олександра Юрченка зняли електронний браслет, але продовжили домашній арешт на 60 діб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шотонєто Показати IP 5 Листопада 2020 17:51
Продовжили домашній арешт на 60 діб, а він побився в колуарах і про це каже Сюмар?.. Або хтось реально бр*ше, або в нас не існує правоохоронних органів від слова взагалі - якщо Юрченко з'явився в Раді, то домашній арешт має бути скасовано і його знову має бути взято під варту для утримання в СІЗО. Не здивуюся що завтра Сюмар скаже що її не правильно трактували і вона взагалі не в курсі, інакше вже побються Сюмар та Юрченко за ведмежу послугу.
Народна прокуратура Показати IP 5 Листопада 2020 21:36
До Шотонєто. Домашній арешт може бути визначено суддею або цілодобовим або нічним. Останній не перешкоджає підозрюваному перебувати на робочому місці, якщо додатково його не відсторонено судом від посади.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus