USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

ПриватБанк відкрив кредитування «Агроцентр»*

22 Січня 2014 12:35
ПриватБанк і ПП "Фірма" Агро-Центр" (м. Рівне, Україна) уклали договір про надання одному з найбільших в Україні постачальників запасних частин для агротехніки кредитної лінії на суму більше 3 мільйонів гривень. Як зазначили в банку, кредитні кошти будуть спрямовані на фінансування поставок запасних частин та додаткового обладнання для сільгосптехніки закордонного виробництва, що дозволить забезпечити господарствам регіону безперебійну роботу в ході прийдешньої посівної кампанії кампанії.
"ПриватБанк сьогодні, напевно, єдиний банк, в якому можна отримати фінансування без бюрократії і на доступних умовах, - говорить директор"Агроцентр" Дмитро Соломчук. - Цього року, завдяки фінансуванню банку ми плануємо збільшити частку ринку і обсяги поставок запчастин, в тому числі для вантажної та спецтехніки".
На сьогоднішній день обсяг фінансування, наданого ПриватБанком підприємствам агросектору, перевищує 12 мільярдів гривень. Компанії агропромислового комплексу можуть скористатися в ПриватБанку спеціальними програмами фінансування закупівель ПММ і запчастин, оновити свій технічний парк на умовах лізингу. Крім того, з травня 2013 року кожен клієнт-аграрій зможе скористатися інноваційною технологією гарантованих платежів. Вона дозволить швидко і без зайвих витрат, формальностей отримати від банку гарантію своєчасної оплати на адресу постачальників сировини і матеріалів за даними відстрочень платежу.



"Отримати доступний кредит в банку може вже сьогодні будь-який наш корпоративний клієнт, для цього працює проста і зрозуміла технологія кредитування через ліміти на розрахунковий рахунок клієнта, - говорить директор Північно-західного регіонального управління ПриватБанку Андрій Якимів. - Для цього достатньо користуватися рахунком у банку та іншими сучасними послугами".





ДОВІДКА: Приватне підприємство "ФІРМА "АГРО-ЦЕНТР" працює на ринку з 2006 року. Компанія є провідною на території України у сфері продажу запчастин до техніки, поставляючи запчастини таких торгових марок і виробників: Gregoire Besson, Eberhardt, Fortschritt, Gassner, Kuhn-Huard, Kverneland, Lemken, Massey Ferguson, Naud, Overum, Pottinger, Rabewerke, Regent , Ross Roudnice, Vogel-Noot, Unia, Krone Kg, Vaderstad, John-Deer, Claas, Deutz Fahr, New Holland, Grimme, Holmer.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus