USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ПриватБанк збільшив кредитування рівненської «Компанії Автоленд»*

12 Листопада 2013 11:25
ПриватБанк збільшив на 2 мільйони гривень кредитну лінію, видану одному з найбільших в регіоні імпортерів і виробників сільськогосподарської техніки ПП «Компанія Автоленд».

Як повідомили в банку, збільшення кредитування компанії допоможе забезпечити сучасною агротехнікою все більше господарств Рівненської та сусідніх областей.

Як зазначили в банку, в рамках програми доступного кредитування сільського господарства до кінця року ПриватБанк виділить агросектору більше 11 мільярдів гривень. Сьогодні кредитами банку вже користуються понад 80 тисяч агропідприємств на загальну суму 9,5 мільярда гривень.

«Отримати доступний кредит в банку може вже сьогодні будь-який наш корпоративний клієнт, для цього працює проста і зрозуміла технологія кредитування через ліміти на розрахунковий рахунок клієнта. Для цього достатньо користуватися рахунком у банку і іншими сучасними послугами», - каже директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Андрій Якимів.

Приватне підприємство «Компанія Автоленд» (село Здовбиця Здолбунівського району Рівненській області) працює на ринку більше 14 років і займається імпортом
сільськогосподарської техніки закордонного виробництва. Компанія пропонує господарствам сільськогосподарську техніку від мінікомбайнів до нових і потужних моделей зернозбиральної і кормозбиральної техніки, працює сервісний центр передексплуатаційної підготовки, налагоджена швидка і ефективна доставка запасних частин до всіх видів техніки та обладнання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus