USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Приєднуйтеся: військовим у Володимирі-Волинському допомагають добровольці

20 Березня 2014 08:13
На допомогу військовим прийшли «прості» волиняни. Добровольці з Нововолинська та Володимира-Волинського вже кілька днів допомагають військовим у відновленні бойової техніки у 51-ій гвардійській механізованій частині.
Так сталося, що за роки незалежності внаслідок постійного недофінансування армії у військових назбиралося чимало проблем, які сьогодні потрібно вирішити швидко і оперативно.
Особливо гостро стоїть питання приведення до ладу колись грізної військової техніки. Тож, аби допомогти військовій частині, що розміщена у Володимирі-Волинському місцеві підприємці і фермери, громадські активісти, патріотично налаштовані городяни організували збір коштів, постачання запчастин, проведення ремонтних робіт.

Щодня десятки чоловіків відкладають усі справи: автослюсарі, механіки, мотористи, інші спеціалісти працюють як в боксах частини так і під відкритим небом, долучилися до допомоги і власники місцевих автосервісів, які ремонтують техніку і на власних виробничих потужностях.
У планах ініціаторів громадської допомоги Романа Мартинюка і Костянтина Зінкевича також придбання для військових сучасних засобів радіозв’язку та інших необхідних для армії речей, проте все залежатиме від матеріальних ресурсів, що вдасться залучити.
Командуванню 51-ої гвардійської механізованої частини вдалося налагодити ефективну взаємодію з громадськими помічниками, самі ж військовики приємно здивовані результатами співпраці та тим, як відгукнулися на підтримку армії волиняни.

Усі, хто бажає допомогти військовій частині, що розміщена у Володимирі-Волинському можуть перераховувати кошти на рахунок:

Військова частина А2333, вул. Ковельська, 265, код 07887288, МФО 803014, р/р 35227301000418 ДКСУ у Волинській області або надавати допомогу через рахунки громадських активістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Москаль Показати IP 20 Березня 2014 08:41
Вот это я понимаю - единение армии с народом. Хорошее ж дело, Бог в помощь. Работяги своих не бросают, это правильно, это по-славянски.
думка до Москаль Показати IP 20 Березня 2014 10:13
Так то воно так, але держава вся і всіх "зливає" і "кидає"!!!:(
Москаль до думка Показати IP 20 Березня 2014 12:14
Дружищще, а ты-то кто? Кто те ребята, что над техникой на одном энтузиазме вкалывают? Вы же и есть государство. Да, управляют государством, то есть вами, подонки и твари. Но они не государство, я так думаю...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus