USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Прийом документів для реєстрації кандидатів у президенти завершено

10 Листопада 2009 09:23
Центральна виборча комісія завершила прийом документів для реєстрації кандидатів у президенти. Про це повідомляють «Волинські новини».
Подача документів у ЦВК для реєстрації кандидатів в президенти проводилася до 9 листопада включно. Згідно із затвердженим ЦВК календарним планом організаційних заходів щодо підготовки та проведення виборів президента, подача документів у ЦВК для реєстрації кандидата в президенти проводиться до 9 листопада включно.
До 11 листопада включно кандидати в президенти можуть подати до ЦВК повторну заяву про реєстрацію разом з виправленими документами.
ЦВК завершує реєстрацію кандидатів у президенти 13 листопада. До 18 листопада список кандидатів у президенти, зареєстрованих ЦВК, має бути оприлюднено у газетах «Голос України» і «Урядовий кур\'єр».
Нагадаємо, на вечір 9 листопада ЦВК зареєструвала 16 кандидатів у президенти. ЦВК почала приймати документи кандидатів на реєстрацію з 20 жовтня – пише ТСН.
23 жовтня ЦВК зареєструвала кандидатами в президенти громадянина Олега Рябоконя, депутата Верховної ради від фракції Блоку «Наша Україна-Народна Самооборона» Анатолія Гриценка, депутата Верховної Ради від фракції Блоку «Наша Україна-Народна Самооборона» Арсенія Яценюка та лідера Комуністичної партії Петра Симоненка.
26 жовтня ЦВК зареєструвала кандидатом у президенти голову Верховної ради Володимира Литвина, 27 жовтня - колишнього голову Національного банку Сергія Тігіпка й депутата Верховної ради Інну Богословську (позафракційна).
28 жовтня ЦВК зареєструвала кандидатом у президенти лідера Партії регіонів Віктора Януковича, 29 жовтня - чинного президента Віктора Ющенка.
30 жовтня ЦВК зареєструвала депутата Верховної ради від фракції Блоку «Наша Україна-Народна Самооборона», лідера Української народної партії Юрія Костенка і лідера партії «Всеукраїнське об\'єднання «Свобода» Олега Тягнибока кандидатами в президенти.
31 жовтня ЦВК зареєструвала кандидатом у президенти прем\'єр-міністра Юлію Тимошенко.
2 листопада – лідера Партії вільних демократів Михайла Бродського й депутата Київської міської ради, члена фракції блоку «Громадський актив Києва» Олександра Пабата.
6 листопада ЦВК зареєструвала кандидатами в президенти лідера Соціалістичної партії Олександра Мороза й громадянина Василя Противсіха, що мав раніше прізвище Гуменюк і змінив його в жовтні.
Крім того, 6 листопада лідер Прогресивної соціалістичної партії Наталія Вітренко й мер Ужгорода Сергій Ратушняк, 9 листопада лідер Народно-демократичної партії Людмила Супрун звернулися до ЦВК із проханням зареєструвати їх кандидатами в президенти, однак поки ЦВК не прийняла щодо них рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
домовичок Показати IP 10 Листопада 2009 09:40
А реальних кандидатів то всього 2. Зате гроші в казну підуть.
OrestN Показати IP 10 Листопада 2009 10:17
Ті кошти, які надійдуть в казну, можна порівняти з розкраденими бюджетними коштами в особливо великих розмірах? А далі маємо сваволю чиновників. Беспрєдєльний парламент. Сфальшований референдум. Залякані та покірні владі суди. Індекс людського розвитку падає до точки замерзання і ставить Україну в один ряд з найбіднішими африканськими країнами.
OrestN Показати IP 10 Листопада 2009 10:26
І друге, хто стверджує, що є лише два кандидати? Відомо, що рейтинги не об"єктивні, а проплачені! Тому народ не бидло, як проголосує так і буде!
alex Показати IP 10 Листопада 2009 11:23
Добре, що вже закінчили прийом. А компанія зібралась ще та. Чого вартий тандем Яценюк - Ратушняк. Про Протипсіха, Вітренко, Богословську я вже мовчу.
Нюша Показати IP 10 Листопада 2009 11:41
Кндедатів то два,але переможе ВОНА :)
Юка Показати IP 10 Листопада 2009 14:19
Що ж, перший етап закінчився - далі починаються передвиборні маски-шоу (хоч вони у нашій державі і не припинялися, однак будемо очікувати нових трюків з яйцями і майданами) :)
Юка Показати IP 10 Листопада 2009 14:22
До Нюши: Хто б що не казав і хто б на кого як не гнав, але будьмо реалістами, Ви маєте рацію стосовно УКРАЇНИ :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus