USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Призначили голову Антикорупційного бюро. Досьє

16 Квітня 2015 14:45
Призначили директора Антикорупційного бюро. Про це інформують наші столичні колеги з Української правди.

Відтак, директором Національного антикорупційного бюро призначили 35-річного адвоката Артема Ситника. Про це заявив президент Петро Порошенко під час представлення керівника цього органа.

Останній вибір він робив між двома кандидатами - Миколою Сірим і Артемом Ситником. Комісія обрала їх з понад 140 кандидатів, які подали заявки на участь у конкурсі. Зі слів Глави держави, створення бюро і призначення його голови стане поворотним моментом, - інформує Експрес.

Президент заявив, що Ситник має унікальну історичну можливість, а також пообіцяв, що з його боку новий глава Антикорупційного бюро отримає всебічну політичну підтримку.

Ситник народився 19 серпня 1979 року в селищі Компаніївка Кіровоградської області. Про це інформує Gazeta.ua.

У 2001-му закінчив з червоним дипломом Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого. Працював слідчим прокуратури у Кіровограді, потім у Київській області. В 2011 році пішов зі служби в адвокати.

Під час співбесіди розповів, що звільнився з органів через конфлікт з керівником. Цей конфлікт, зі слів Ситника, виник після того, як він санкціонував арешт керівника одного з управлінь Київської облдержадміністрації за хабар у 40 тисяч доларів.

Ситник задекларував за минулий рік 23,5 тис. грн., інші члени родини заробили 113 тис. грн. Дохід від відчуження рухомого та нерухомого майна склав 218 тис. грн. Має квартиру 82 кв м., його родині належить земельна ділянка площею 4 сотки у Криму, автомобіль Hyundai Elаntra, ціна якої на ринку становить не менше $16 тис.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
EGC Показати IP 16 Квітня 2015 14:53
У Ситника люстрационный мусорный контейнер зарегистрированный за номером один! Все пытающиеся провести люстрацию с мусорными контейнерами без регистрации - будут расстреляны на месте!
Такі да! Показати IP 16 Квітня 2015 15:36
Пацик за 2014 рік задекларував доходи у розмірі "аж" 24 тис. грн - по 2 тис. грн на місяць. Хтось вірить, що на такі гроші можна прожити в Києві? Черговий майстер ІБД від пеці а-ля геніталій, наливайченок, гонтарєва, ярема. ПС. ІБД - імітація бурхливої діяльності.
Патріот Показати IP 16 Квітня 2015 16:13
Та напевно в м. Луцьк немає юристів,які працюють за 2 тис.грн. в місяць,а про адвокатів я взагалі мовчу. Бо суму гонорарів хороших адвокатів обчислюють сумами з 4 нулями. А якщо це дійсно правда,то цей адвокат крім посвідчення адвоката з адвокатською діяльністю нічого спільного немає,і професійгного досвіду,крім запису в трудову також.
не пацик Показати IP 16 Квітня 2015 16:14
нова державна контора ім поплавского : хотіли маете ? атолку небуде ніякого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus