USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Призначили нового керівника обласного центру допомоги учасникам АТО

18 Липня 2016 09:38
Про призначення на посаду нового керівника Волинського обласного координаційного центру допомоги учасникам АТО повідомили в облдержадміністрації.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 18 липня.

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації очільником Волинського обласного координаційного центру допомоги учасникам АТО призначили Юрія Дмитрука.

Новопризначений керівник розповів, що закінчив військовий виш, був звільнений в запас, згодом добровільно зголосився до лав ЗСУ, у складі батальйону територіальної оборони виконував бойові завдання у районі міста Дебальцеве. Він є засновником Волинської обласної спілки ветеранів АТО спільно з Вадимом Ваврищуком. Метою діяльності організації є максимальна допомога у реабілітації учасників АТО.

Голова ОДА Володимир Гунчик зазначив, що новому керівнику варто сконцентруватися на координації роботи структур, які створювалися і будуть створені в області. Так, понад 10 тисяч волинян були мобілізовані або добровільно зголосилися захищати вітчизну. Отже, важливо, щоб координаційний центр займався координаційною роботою громадських об’єднань ветеранів АТО. Керівника центру голова облдержадміністрації планує ввести до складу колегії ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
До спілок учасників Показати IP 18 Липня 2016 11:27
Скільки Вас? Вже більше ніж самих Атошників! А хто тоді Твердохліб і К, а Льоша-борода (Азовець). Гуня нарізає задачі по координації.... В ОДА є цілі підрозділи з подібними функціями, генерал в якості помічника.... Було б смішно, якби не було так гірко!!!
Льоша борода до До спілок учасників Показати IP 18 Липня 2016 13:40
Мушу Вас розчарувати, але я вже як пів року не очолюю Центр і ніхто мені не нарізав і не нарізає задач. Юра як раз очолить Центр, що я очолював раніше...
свій Показати IP 18 Липня 2016 14:26
Зверталися за допомогою.результату нуль
Сергій 1БТрО "Волинь Показати IP 18 Липня 2016 18:00
Юрій Олексійович Дмитрук - один з найпорядніших та найтолковіших офіцерів нашого батальйону. Саме такі люди повинні представляти і відстоювати інтереси учасників АТО. Саме це і він,і Вадим Ваврищук, і Юрій Степанюк, і Василь Нагорний довели коли зустрічалися з Генеральним прокурором у Києві, щодо сприяння у вирішенні питання не переслідувння бійців 51 ОМБр. Дай Боже Юрію терпіння та витримки у його нелегкій праці. Нехай щастить.
перехожий Показати IP 18 Липня 2016 22:10
Короче То він з якої бригади ?
Знаючий Показати IP 19 Липня 2016 08:52
Льоша борода за*ав автомайдан, потім центр АТО , зараз за**рає Азов. Скільки ще той за**анець буде внідрятись гунчиком в різні структури?
АТОвець Показати IP 20 Липня 2016 00:52
Дайте, будь-ласка, чітке розяснення в якому саме " районі міста Дебальцеве" , а саме за скільки кілометрів від самого міста знаходився "новопризначений" , які саме "бойові задачі "він там виконував і чим проявив себе в зоні АТО крім того що " зустрічався з Генеральним прокурором у Києві, щодо сприяння у вирішенні питання не переслідування бійців 51 ОМБр". І якщо він такий "найпорядніший та найтолковіший ОФІЦЕР" , то чому цей офіцер не знаходиться там, де йому місце - на фронті, захищати нашу Вітчизну, так як і сказано в присязі, а не протирати штани по кабінетам та лизати зади Гунчикам.Наскільки відомо він не каліка та не інвалід. А АТОвців координувати не потрібно, ми самі ,прийде час, скоординуємо всіх запроданців народу...
Андрій (Ратне) до АТОвець Показати IP 21 Липня 2016 01:20
Ви, мабуть, не знаєте, хто такий Юрій Дмитрук, або більш всього є його опонентом, тому й виливаєте на нього бруд - нічим не підтверджені слова. В якому районі міста Дебальцеве він виконував бойві задачі? - думаю сам вам відповість, якщо до нього звернетеся. Поїздка до Генпрокурора, до вашого відома, допомогла повернутися до нормального життя багатьом воїнам 51-ї ОМБр. Чому не знаходиться на фронті? - спробуйте задати це питання ще й іншим демобілізованим АТОвцям, які свій обов'язок перед країною виконали на Сході і продовжують виконувати його на мирній території. До слова, демобілізовані солдати роти, яку, він очолював у зоні АТО у 2014 році на самому кордоні з так званою ДНР, ще й досі називають його ,,Ротним".
АТОвець Показати IP 21 Липня 2016 09:42
В чому Ви побачили бруд? В моїх запитаннях, на які я так і не отримав ні однієї чіткої відповіді? Кожний порядний офіцер знає, що для офіцера виконання свого офіцерского обовязку закінчується тоді, коли країна в безпеці а ми отримали перемогу. А опонентом йому я не можу бути по простій на те причині: я під Донецьком в окопах виконую свій обовязок перед Україною та народом. Так все-таки хотілось би почути про подвиги людини, як офіцера, як бійця АТО, яку обласна адміністрація призначила для нашого координування.Я , надіюсь, маю на це право? Не розумію тільки іще раз, в чому тут бруд?...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus