USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Призначили нового очільника прокуратури Волині

26 Листопада 2019 12:49
Прокуратуру Волинської області очолив Тарас Безрукий.

Призначили нового прокурора на Волині 26 листопада. До цього Безрукий був начальником управління внутрішньої безпеки Генпрокуратури, повідомляє Конкурент.

Нагадаємо: попереднього очільника прокуратури Волині Віктора Швидкого звільнили у вересні. Він очолював обласну прокуратуру з серпня 2018 року.

Довідково:

Тарас Романович Безрукий вже не вперше на Волині. У 2012 році він очолював слідчий відділ прокуратури Волинської області. До цього працював старшим прокурором відділу прокуратури Івано-Франківської області.

Безрукий в червні 2004 року закінчив Національну юракадемію імені Ярослава Мудрого. З цього ж року працює в органах прокуратури. Зокрема Безрукий побував помічником прокурора Галицького району Івано-Франківської області, старшим слідчим слідчого відділу прокуратури Івано-Франківська, помічником прокурора Івано-Франківська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus