USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Призначили тимчасового керівника Волинської митниці

1 Лютого 2022 16:27
На посаду виконувача обов’язків начальника Волинської митниці призначили першого заступника начальника Координаційно-моніторингової митниці Миколу Татарчука.

Про це розповіла речниця Волинської митниці Валентина Черниш, пише Суспільне.

Тимчасовий керівник Волинської митниці розпочав роботу 1 лютого.

Микола Татарчук працює на постійній посаді в органах Держмитслужби.

«Митник має попередній досвід роботи, на своїй посаді працює в Києві», – зазначила Валентина Черниш. На нову посаду Миколу Татарчука призначили згідно з наказом Держмитслужби № 115-о «Про покладання виконання обов’язків» від 31 січня 2022 року.

«Оскільки від 28 січня утворилася вакансія на посаду начальника Волинської митниці, а хтось повинен керувати організацією, виплачувати заробітну плату, здійснювати інші розпорядчі функції, тому Миколу Івановича Татарчука призначено виконувачем обов’язків начальника», – зазначила Валентина Черниш.

Микола Татарчук обійматиме цю посаду, зі слів речниці, до того часу, поки на конкурсній основі не буде призначено нового постійного керівника Волинської митниці. Коли відбудеться конкурс – наразі невідомо.

Нагадаємо, 29 січня стало відомо, що голова Волинської митниці Державної митної служби України Артем Гузь написав заяву на звільнення. Керівником митниці його було призначено у червні 2021 року.

Як ідеться в телеграм-каналі «Держмитслужба», виконувач обов’язків голови Держмитслужби Вячеслав Демченко хоче, аби митницею на Волині керувала «своя людина».

До справи причетний відомий на Волині бізнесмен Михайло Смолка, якого пов’язують з контрабандою, що прямує через Волинську митницю. Останній буцімто не знайшов спільної мови з Артемом Гузем, тому й недоотримує прибутки.

Претендентом на посаду керівника Волинської митниці називали Миколу Татарчука. Посаду йому пообіцяли в разі, якщо він допоможе виявити порушення, які могли би стати підставою для звільнення Артема Гузя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 1 Лютого 2022 17:14
То виходить що Смолка переміг з своїм товаришем та побратимом по прикордонній службі Демченко всю зелену систему, під акцизні товари як їздили так і Северин з Веремком возять, як розмитнювати так і розмитнюють. Напевно вони все-таки РНБО поставили на коліна в особі Данілова! Все таки гучі рулить і далі!
Прохожий… Показати IP 1 Лютого 2022 18:40
Шо ти мелиш? Смолка дерслужбовець ? Він накази якісь може давати чи когось звільняти чи призначати? Шо за брєд-новини і коментарі? Контрабанда буде до тої пори , поки буде законодавчтво є ії утворює і чиновник в кабінеті , який може приймати рішення , що їде , а що ні .
Олег Показати IP 1 Лютого 2022 18:52
Цікаво, скільки зараз може коштувати подібна посада?? Можливо хтось із читачів має таку інформацію?
Олесь до Олег Показати IP 1 Лютого 2022 20:19
Думаю зараз за рік роботи лямів десять крашеними.
Митниця Показати IP 1 Лютого 2022 19:18
Прохожий проходь мимо....
Анонім Показати IP 1 Лютого 2022 19:34
Та цей прохожий знає чого сюди зайшов, про господаря який кості в буду кидає стаття))))) цікаво це Поліцай Бамбула який їздить в нас по Області з цими хребтами і розказує що і скільки кому давати і в кого що брати((((
650$ Показати IP 1 Лютого 2022 19:34
Але дивися щоб як з айфонами не вийшло)))
Анонім Показати IP 1 Лютого 2022 19:44
650 але дивися щоб не вийшло як з його айфонами
Анонім Показати IP 1 Лютого 2022 22:14
Чув що з цим новим добро має вже бути хоча воно нікуди не пропадало просто людям простим не дають нічого вести а фурами окремих людей будь ласка скільки влізе
Зорян Катманду Показати IP 1 Лютого 2022 22:50
Яка контробанда? НАБУ,ДБР,УСЕР, КОРТ,НАЗК, ГІБЕДЕДЕ і ТП що ви смирдите, яка Смолка , який гучі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus