USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Призначили в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру Волині

23 Квітня 2020 20:23
Виконувачем обов'язків начальника став головний спеціаліст Луцького районного відділу цього ж управління Роман Маркевич.

Відповідний наказ, копія якого потрапила в розпорядження t1.ua, 22 квітня підписав голова Держгеокадастру України Денис Башлик.

Так, у документі вказано, що виконання обов'язків начальника управління зняли 23 квітня з Сергія Волчка через те, що вакантні посади начальника управління та двох заступників.

Виконання обов'язків, згідно з наказом, від 24 квітня поклали на головного спеціалісту відділу у Луцькому районі цього ж управління Романа Маркевича.

Відомо, що посада головного спеціаліста є однією з найнижчих за рангом посад в складі Головного управління, в якому, до слова, працює більше 50 осіб, які займають вищі посади в цій структурі. Наприклад, перший заступник начальника управління, начальник відділів та управлінь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Правда Показати IP 23 Квітня 2020 20:58
Єдиний не з львівської команди, чи хотіли призначити львів’ян...
Ігор Показати IP 23 Квітня 2020 21:28
Свіжий пасажир ))))
Петро Показати IP 23 Квітня 2020 21:29
Ромчику Куда ти лізеш ))))))
Альфа Показати IP 23 Квітня 2020 21:32
Цікаво чи місяць протягне !?))))
Василь Показати IP 23 Квітня 2020 21:36
Поїде скоро до Львова
Віталій пудлік Показати IP 23 Квітня 2020 21:36
Невже закінчиться свавілля львів'ян які просто..... Романе бажаємо вам сили та врівноваження і не вестись на всілякі обіцянки цих зальотних "сусідів",бо ми вас знаємо як порядного, компетентного працівника до якого можна звернутись за порадою всім громадянам. А те що пишуть про найнижчу посаду то я можу нагадати що ви були призначені керівником луцького району але на декілька днів бо відмовились йти на поводу у наших "сусіда" так що успіхів вам.
Конюх Їван із Свинюх Показати IP 23 Квітня 2020 21:40
А в царській армії новонародженого у дворянській родині відразу прописували до якогось полку. І поки ріс, до гімназії ходив, навчався університеті,- а коли приходила пора служити у війську - то він вже мав звання капітана ! До тих пір поки не притягнуть до відвовідальності попередніх хапуг і корупціонерів на цій посаді начальників - ніякого толку не буде ! Хоч з Німеччини, як Петро перший виписуйте, а хоч з дитячого садка. Просто влада демонструє, шо тили у неї оголені, а сама вона імпотентна , ялова і таким кроками тільки розписується у своїй неспроможності !
Знаючий Показати IP 23 Квітня 2020 22:34
Дійсно, Роман не львівський і не зальотний з інших регіонів. В земельному управлінні він був керівником трьох районних відділів з яких: Любешівський, Луцький і міський Луцький. І єдиний хто прийшов на посаду керівника району після конкурсу в Києві, а не був призначений львівською командою безпридєльщіків. А "низька" посада головного спеціаліста - це наслідок його принципової позиції в роботі. Успіхів тобі, Романе. Вірю, шо можливо хоч ти відправиш львіських гастролерів додому
Руслан Показати IP 23 Квітня 2020 22:53
Те що найнижча посада - це хіба показник? Інколи це перевага.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus