USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Психбригада луцької швидкої просить захисту в губернатора і міського голови

7 Листопада 2008 18:02
Вісімнадцять працівників психіатричної бригади Луцької станції швидкої медичної допомоги підписали звернення щодо, на їхню думку, порушень законодавства з боку головного лікаря Луцької станції швидкої медичної допомоги Олега Куца. Текст звернення адресований очільнику Волинської ОДА Миколі Романюку та Луцькому міському голові Богдану Шибі, - інформує 7 листопада репортер «Волинських Новин».
Як ідеться у зверненні, «в колективі Луцької станції швидкої медичної допомоги, а особливо в колективі психіатричної бригади №11, виникла гостра соціальна напруга».
За словами скаржників, нещодавно головний лікар Луцької СШМД Олег Куц видав наказ, згідно з яким передбачено «провести перепрофілювання психіатричної бригади №11 та бригади інтенсивної терапії під загально-профільні бригади швидкої і невідкладної допомоги». Це, на думку працівників 11-ї бригади, суперечить наказу Міністерства охорони здоров’я.
«З метою створення видимості не завантаженості роботою психіатричної бригади спотворюється статистика викликів до хворих з ознаками психічних розладів», - стверджується у зверненні. За інформацією колективу психбригади, на «їхні» профільні виклики примусово направляють інші бригади, що суперечить законодавству і не забезпечує надання кваліфікованої психіатричної допомоги пацієнтам.
Підписанти вважають, що головний лікар Луцької станції швидкої медичної допомоги Олег Куц має «низький рівень кваліфікації». Окрім того, у нього фактично відсутній стаж роботи у закладах швидкої допомоги.
Працівники психіатричної бригади просять владу міста та області вжити заходів «до усунення порушень законодавства з боку головного лікаря О.Куца».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Конкретно Показати IP 8 Листопада 2008 15:47
Куц створив ПП "Швидке бабло"! Запитайте скільки коштуватиме приїзд спеціаліста до лежачого хворого. П'ЯТЬ ХВИЛИН огляду потягне на 150 грн. причому лікар виписує чек. Куца прикриває БЮТівець, колишній однопартієць Олежика по НДП п.Шевчук.
Lana Показати IP 9 Листопада 2008 01:17
Шкода тих людей, на яких хочуть заробити. Не здавайтеся, бригада №11, і боріться за справедливість. Мало зараз топів, які щось міняють заради людей, скоріше, щоб досягнути своїх цілей, які майже завжди можна 'перевести' у гроші. Дякую тим людям, які незаангажовано висвітлюють цю проблему.
ВОЛИНЯНКА Показати IP 19 Вересня 2014 10:34
Давно пора б вжити заходів щодо головного лікаря О.Куца .Олег Куц має «низький рівень кваліфікації». .Проходить курси фельдшерів.!!!СМІШНО!
П.С Показати IP 19 Вересня 2014 10:37
За хабарництво геть його

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus