USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Путін назвав підрив Кримського мосту «терактом» і звинуватив спецслужби України

9 Жовтня 2022 22:01
Російський диктатор володимир путін нарешті прокоментував вибух на Кримському мосту і зазначив, що це «теракт». Авторство і виконання «теракту» очільник кремля приписав спецслужбам України.

Про це інформує УНН із посиланням на росЗМІ.

російський диктатор уперше прокоментував вибух на Кримському мосту, який стався 8 жовтня під час зустрічі з головою Слідчого комітету росії олександром бастрикіним.

За даними росЗМІ, путін заявив, що підрив Кримського мосту – це «теракт, спрямований на руйнування критично важливої ​​інфраструктури рф».

Також, за словами путіна, якого цитують росЗМІ, «автори, виконавці та організатори вибуху – спецслужби України».

Спершу бастрикін зазначив, що розпочато справу за частиною другою статті 205 «Тероризм», і це нібито підтверджується даними початкового етапу розслідування. Допитано багато свідків, очевидців, розпочато та значною мірою завершено спеціальні експертні дослідження – це вибухотехнічна експертиза, генетична, криміналістична. Надано відповідні доручення про проведення оперативно-розшукової діяльності органам фсб, мвс росії.

«Нами вже встановлено маршрут руху вантажівки, де стався підрив – Болгарія, Грузія, Вірменія, Північна Осетія, Краснодарський край. Крім того, встановлені перевізники – особи, які брали участь у організації руху цього автобуса. За допомогою оперативних співробітників фсб вдалося встановити підозрюваних з-поміж тих, хто міг готувати теракт, і людей, які діють на території російської федерації», – наголосив бастрикін.

Крім того, голова ск рф запевнив, що тривають «експертні дослідження щодо уточнення цілей і завдань цього підриву».

«Він, безумовно, має терористичний характер. Це акт тероризму. Усі наші дані початкового етапу розслідування сьогодні дозволяють нам зробити однозначний висновок – це теракт, який готували українські спецслужби, і метою цього теракту було знищення великого об’єкту цивільної інфраструктури, дуже важливого для російської федерації, особливо у Криму», – зазначив бастрикін.

За його словами, серед авторів, замовників і виконавців – «спецслужби України та громадяни росії та зарубіжних держав, які допомагали у підготовці цього теракту».

Також за словами глави ск рф, співробітникам фбс нібито вдалося встановити підозрюваних у вибуху Кримського мосту.

Як ми писали, 8 жовтня на кримському мосту стався вибух. У соціальних мережах опублікували масштаби руйнувань.

Окупаційна влада Криму заявила, що на Кримському мосту нібито вибухнув вантажний автомобіль. Тим часом так званий глава «парламенту Криму» заявив, що дорожнє полотно на Кримському мосту пошкодили "українські вандали". За даними ЗМІ, вибух на Кримському мосту організували українські спецслужби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ПТН ХЛО Показати IP 10 Жовтня 2022 08:41
Та ні, підриви і теракти це його фішка, ще в 90х він будинки в росії підривав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus