USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Путін не вбивця, - кандидат у президенти Франції

6 Березня 2017 09:14
Кандидат на пост президента Франції, лідер партії «Національний фронт» Марін Ле Пен вважає, що президент РФ Володимир Путін не зробив нічого, щоб називати його вбивцею.

Про це вона заявила в інтерв'ю телеканалу CBS News, передає Українська правда.

Під час інтерв'ю журналіст Андерсон Купер задав Ле Пен те саме питання, на яке нещодавно відповів президент США Дональд Трамп, про те, як вона ставиться до Росії і Путіна.

У відповідь Ле Пен заявила, що не вірить в загрозу Росії для Європи.

Після того, як журналіст уточнив питання, навівши, як приклад, військове вторгнення Росії в Україну і анексію Криму, лідер французьких націоналістів заявила, що загрозою для Європи є холодна війна з нею, яка «штовхає Росію в руки Китаю».

Нарешті Купер, назвавши Путіна вбивцею, запитав, чи не становить Росія загрозу для Франції та інших країн в регіоні.

«Ні, я не вірю, що це так. Нічого Володимир Путін не зробив такого, щоб змусити мене прийти до такого висновку», - відповіла Ле Пен.

На питання, чи не впливає на її думку про Путіна той факт, що три роки тому російський банк видав на фінансування партії «Національний фронт» 11 млн доларів, Ле Пен заявила, що у неї немає ніяких зобов'язань перед Росією, крім виплат по кредиту.

До слова, всі французькі банки відмовилися видати кредит на президентську кампанію лідера французьких ультраправих Марін Ле Пен.

Раніше Ле Пен дозволила собі заяви на підтримку тимчасової окупації і спроби анексії Росією Автономної Республіки Крим та міста Севастополь.

Варто додати, Європарламент у четвер, 2 березня, позбавив Марін Ле Пен депутатської недоторканності через опублікування нею зображення жорстокості терористів Ісламської держави.

Нагадаємо, поліція взяла під варту охоронця і голову передвиборчого штабу кандидата в президенти Франції Марін Ле Пен у справі про нецільове використання коштів ЄС. Європейське бюро з боротьби з шахрайством (OLAF) раніше встановило, що голова партійного кабінету Катрін Грізе і охоронець Тьєрі Леж’є були фіктивно найняті як помічники європарламентаря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
маріонетка Показати IP 6 Березня 2017 11:41
ну зрозуміло !!!!!! хіба на папіка гавкають ? йому руки лижуть, а деколи і щось інше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus